Kahr Arms, Avrupa’ya açılıyor.

Kahr Arms, yeni distribütörleri Ferkinghoff ile Avrupa piyasasındaki varlıklarını daha da belirgin hale getirmeye hazırlanıyor.

Almanya – Amerika arası yaşadıkları kargo ve lojistik sorunlarından ötürü, daha önceden fuarda olacaklarının haberine rağmen en son model, polimer gövdeli, tek sıra şarjörlü CT-40 (.40 Samp;W) ve CT-45 (.45 ACP) yarı otomatik tabancaları 2014 IWA amp; OutdoorClassics fuarında malesef yer alamadı.

Yine de Magnum Research Inc. ve Thompson / Auto-Ordnance Corp. gibi son derece önemli markaları da bünyesinde barındırmakta olan Kahr Firearms Group için iyi haberler de var; Kahr, Avrupa piyasası için son derece ciddi planlar yapmakta. Amerikalıların çoğunun zannettiğinin aksine; Çoğu Avrupa ülkesi, hatta sivillerin taşıma ruhsatı almasının neredeyse imkansıza yakın olduğu ülkeler bile şahsi ya da mülk savunması için oldukça rahat bulundurma ruhsatı vermekteler. Avrupalı sivil kullanıcılara aradıkları etkili işyeri, şahsi mülk ve aile korumasını, Kahr Arms modelleri gibi etkili, güvenilir ve ekonomik fiyatlı tabancalar kesinlikle sağlayacaktır

Bugün bile kısıtlı sayıda olsa da Kahr Arms tabancaları Avrupada bulunabilmekteler. Ayrı AB-üyesi ülkelerden tek tek ithal edilmiş olarak bulunabilen bu tabancaların dolayısıyla fiyatları son derece yüksek oluyor. Bu da onların diğer Avrupa ve Amerika yapımı tabancalara olan rekabetini zorlaştırıyor. AB içinde yer alan Alman kökenli Ferkinghoff GmbH ile yapılan bu antlaşma sayesinde AB içi ithalat avantajını kullanacak olan Kahr Arms, fark yaratan bu etiket fazlalığını atmış olurken, bir yandan da pazarını genişletmiş olacak.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here