Walther Yağlama Pedi

Walther markası altında piyasaya sürülmüş olan yeni sentetik silah temizleme pedi, basit temizlik işlemlerini çok daha kolay ve temiz bir hale getirecek.

Basit sökme işlemi, özel bir uzmanlık gerektirmeyen; hatta bütün silah sahiplerinin en azından kendi silahları için bilmesi gereken bir işlemdir. Her kullanıştan sonra yapılması tavsiye edilen yüzeysel temizlik için basit sökme işlemini yapmak gerekir. Eğer detaylı temizlik, tamir ya da bakım işlemi gerektiren bir durum söz konusu ise, o zaman detaylı sökme işlemi yapılır. Bu işlem için de silahçınızdan daima yardım alabilirsiniz. Unutmayın! Silahınızı temiz tutmak, mekanizmanızın ömrünü uzatırken estetik görüntüsüne de katkıda bulunur, ayrıca tutukluk ihtimalini de düşürür.

Özellikle küçük parçalı silahlarda olmak üzere kaba temizlik işlemi bir dizi zorluk içerir; bazen bir yay, bir kabza vidası ya da yüksük gibi parçalar yuvarlanarak gözünüzden bir anda kaybolur! Siz de beş dakikalık temizleme işleminize yarım saatlik bir parça arama süreci eklersiniz. Hatta bazen bu temizlik işlemini evinizde kendi çalışma masasında değil de poligon ya da av sahası gibi başka yerlerde yapmanız gerekir. Çünkü silahınız henüz sıcakken, sülfür ve karbon kalıntıları daha kurumamışken temizlemek çok daha kolaydır. Bu durumlarda bir temizlik pedinin farkını kesinlikle hissedersiniz; hem bütün parçaları bir arada görme imkanı sunarken hem de silahınızın yüzeyleri ya da yüzeylerin silahınızı çizmesini engeller. Temizlik aşamasından sonra yağlama aşaması vardır ki silahınızın vazgeçilmezidir. Silahı korur, çalışmasını kolaylaştırır, ömrünü uzatır ve kesinlikle etrafı batırır.

Sentetik yapısı, Walther yağlama pedini bütün kirleri üzerinde tutuyor ve yıkanabilir kılıyor.

Son derece küçük bir etiket fiyatına sahip bu yeni sentetik temizlik pedi; bütün karbon artıklarını, yağları ve kimyevi temizlik sıvılarını da üzerinde tutmakla kalmıyor, petek şeklindeki tasarımı ile kolayca yıkanabiliyor. Sıvı tutma kapasitesi ise tam 2 litre!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here