Yeşil Mermiler

Doğadaki kurşun kirliliğinin önüne geçmek alternatifler çoğalıyor

IWA Outdooramp;Classic fuarında tartışmalara konu olan doğada kurşun metalinden kaynaklı kirlenmenin önüne geçmek için yeşil mermi kullanımı teşvik etmek için ilk adım atanlardan biri RWS oldu. Geleneksel kurşun çekirdekli mermi kullanımını kısmak isteyen ya da zorunda kalan kişiler için RWS, yeni EVOLUTION GREEN mermileriyle, doğaya duyarlı kullanıcılara onları rahatlatacak bir alternatif sunuyor. İyi dengelenmiş dizaynı ile RWS mermileri, başarılı ve müsabaka kalitesine yakın bir sonuç almanızı garantiliyor. Mermi çekirdekleri gıda temasına uygun kalaydan yapılmış. Özellikle uzun menzilli atışlarda başarı garantisi veren RWS, bunu çekirdekteki bir ön-patlama fonksiyonu ve yeni Speed-Tip çekirdek uçları ile sağlıyor.

Elbette diğer bütün RWS mermileri gibi EVOLUTION GREEN de güvenilirlik, verim ve namludan kolay sıyrılma özelliklerine sahip.

Avantajlarına genel bir bakış:

• Effect-Plus: kalay ön çekirdek ve Speed Tip çekirdek ucunun sağladığı etkileyici çarpma etkisi

• Distance-Plus: Uzun menzillerde bile etkisini kaybetmeyen yıkıcı güç. Normal mermiler menziller uzadıkça deformasyon özelliklerini kaybederler fakat akıllı mermi tasarımı sayesinde bu etki EVOLUTION GREEN’de ciddi oranlarda düşük.

• Flat trajectory: Speed Tip çekirdek ucu ve yüksek balistik katsayı sayesinde hız, enerji ve dolayısıyla düz uçuş mesafesinde uzama.

• Güvenilir çarpma izleri: Avın izinin sürülebilmesi için yeterli miktarda kan çıkışını sağlayan keskin uç ve kalın köşeli arka bölüm.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here