Kershaw Lifter: Cebinize uygun bıçak, cebe uyumlu bıçak.

Kershaw Lifter katlanabilir yapısının yanısıra, sahip olduğu cep maşası sayesinde kolayca ve fark edilmeden cebinize uyum sağlayıp saklanabiliyor.

Kershaw firması yeni Lifter modeliyle bizi Japon tanto stilinin daha taktiksel bir formuna götürüyor. Güzel talaşlı imalatı ise bıçağa hem dayanıklılık hem de keskin ve estetik bir görünüş katmış. Kendisi gibi karartılmış kaplamaya sahip olan diğer büyükçe bıçaklara kıyasla katlanabilir yapısı sayesinde taktiksel bir görünüm kazanmış. Karartma kaplaması (Blackwash) ise sadece tecrübeyle yıpranmış o güzel görünümünü katmakla kalmıyor. Bıçağın yüzey işlemesi bıçağa farklı bir boyutta koruma katmış ve metalin korunumunu arttırmış, karartma kaplama ise kullandığınız süreçte metalde oluşabilecek çizikleri kolayca gizliyor.

Kershaw Lifter kolay ve hızlı bir açışa sahip, kullanılan açma sistemi sizin rahatlığınızı ve çevikliğinizi düşünülerek tasarlanmış. Tek elle rahatça açılan bıçağı, başparmağınızın küçük bir hareketi ile açabiliyorsunuz. Açık olduğu sürede bıçağı sabit tutan sağlam çerçeveli kilidi güvenli kullanım sağlıyor ve kapattığınız gibi taşımaya uygun hale geliyor. Kershaw Lifter’ın katlanabilir, tamamen çelikten oluşan tasarımı; estetiğini de karartma kaplaması ile fazlasıyla arttırmış.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here