“Milyonuncu” Ruger SR 1911

Ruger, milyonuncu Özel SR1911 modelini NRA (National Rifle Association – Milli Tüfek Vakfı)’na hediye etti.

Sturm, Ruger Company Inc. Tarafından 2012’de üretilen eşsiz bir 1911 modeli olan milyonuncu özel seri SR1911 modeli, 24 Nisan’da Indianapolis’te düzenlenen NRA yemeğinde sergilendi. Böylece Ruger; 12 aylık bir sürede tam bir milyon silah ithal eden ikinci firma oldu. İlk olarak bu rekoru kıran firma da zaten kendisi olmasına rağmen CEO ve YK Başkanı Mike Fifer’ın çevresindekiler, Ruger’in bu başarıya ikinci kez ulaşmasının mümkün olmadığını düşünüyorlardı. Ta ki 15 Ağustos 2012’ye kadar!

 

Bu nadide parçaya eşsiz bir gravür işçiliği yapılması adına Barın Engraving’e teslim edildikten sonra ortaya çıkan işçilik hepimizin gözleri önünde. Tabanca ile ilgili Fifer’ın açıklamaları ise: “Tabanca Ruger tarihinin anahtar parçalarından olup tasarımı ve süslemesi modern bir tabancada nadiren rastlanacak türden. Baron Engraving’den Rob Bunting’in işçiliği gerçekten harikulade olmuş ve bu silaha hak ettiği türden bir gravür yapmış. Zaten ürettiğimiz ilk milyonuncu özel seri silahımız olan 10/22’nin de da aralarında bulunduğu bir çok Ruger modelini tasarlayıp hayata geçiren Bunting, Ruger silahlarına hiç de yabancı değil ” şeklinde oldu.

Identical to the familiar SR1911 .45 ACP in all but appearance, the pistol features a high polish finish and hand engraved scrollwork on the slide and frame. The grips prominently display the Ruger logo with captions “One Millionth Gun of 2012” and “Achieved on August 15th.”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here