Browning, Citori 725 Serisine 20 Numara’lık da Ekledi

Browning, Citori 725’in şöhretini artırma niyetinde, Şimdi de efsane pozeyi 20 numara olarak da üretmeye başladı.

Browning Citori’lerin son modellerini tanıttığı zaman çok da olağanüstü bir tepki ile karşılaşmamıştı. Neticesinde 100 yılı aşkın süredir piyasada olan pozeler için daha eklenecek ne kalmış olabilirdi ki? Rakiplerine kıyasla daha kıvrak manevra kabiliyeti barındıran ve üstün bir atış keyfi sunan bir tüfek geliştirmeyi başaran Browning; 725 modeli ile Çiftçisinden Trap şampiyonlarına kadar herkesi kendine aşık eden bir tüfek geliştirdi. Gelen talepler ve artan şöhret de Browning’i üretim hattını geliştirmeye itti.
Dolayısıyla ortaya çıkan model, daha düşük bir tepmeye sahip olan ve kullanıcısını daha az yoran bir 20 Numara tüfek oldu. Üstelik 12 Numaralık ağabeyini meşhur yapan her özelliği de halen içinde barındırarak! Bu özellikler içerisinden belki de en çok hayran toplayacak olanı Fire Lite Mekanik Tetik Sistemidir. Eski Browning tetiklerinin aksine; yalnızca 1814gr gelen keskin bir tetik düşüşü sunmakla kalmayıp, aynı zamanda peşinden gelecek atışlarda aynı hassasiyeti garantiliyor. İkinci atışın düşmemesi, ikinci atış için birincinin geri tepmesini kullanan tetik sistemlerinde sıkça rastlanılan bir durum. Fire Lite’ın ikinci atışını gerçekleştirecek iğneyi kurmak için yapmak gereken tek şey ise ilk atışın tetiği çekmek!
Citori 725; detaylı gravür ve kaliteli ceviz dipçik/kundak gibi zarif detayları, diğer markalarda rastlamanızın güç olacağı fiyatlarda sunuyor.
Zaten son derece keyifli bir atışa ve kontrol edilebilir miktarda geri tepmeye sahip olan Citori 725 20’nin bir de Inflex II Omuzluğuna sahip olmasından daha güzel ne olabilir? Bu omuzluğun en büyük özelliği geri tepmeyi atıcının yüzünden aşağı doğru yönlendirmesi. Bunu ise farklı sertliklere sahip çift kademeli bir omuzluk ile sağlıyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here