Blaser’dan Bayanlara Özel Müsabaka Süperpozesi: Ladies F3

San Antonio merkezli Blaser firması popüler F3 Tüfeklerine, hanımlara özel tasarladığı yeni modelini katıyor; Blaser Ladies F3.

F3 serisi, adını da aldığı patentli F3 Kubuzu ile kendine sağlam bir yer edinmiş durumda. Ladies F3; dayanıklı, güvenilir ve etkili olmasının yanı sıra, aşamalı tetik düzeneğiyle tanınan F3 kubuzuna ve Ken Rucker imzalı Speedbump (Hız Kesen) geri tepme emici sisteme sahip.

Ken Rucker’ın tasarımı, en kontrollü tepme hakimiyetini verirken, bir yandan da uzunluk, ibik yüksekliği, dipçiğin omuza oturması gibi kullanıcı odaklı ayarları kolayca yapabilmeyi sağlıyor. Bu ayarlar ağırlık, denge, açı ve tetik boyu gibi değişkenleri mükemmelleştirme imkanı sağlayarak bizi diğer sportif tüfeklerde sıklıkla ulaşamadığımız bir teknik üstünlüğe taşıyor.

Blaser Ladies F3’ün tetik boyu, 34.3 cm ve 37.1 cm arasında ayarlanabilir biçimde tasarlanmış. Ayrıca tüfek 4 yönlü ayarlanabilir ibiğe, tırnaklı veya ejektörlü olarak değiştirilebilen bir mekanizmaya ve kolay açılıp kapanma sağlayan hareket yatağına sahip.

Blaser Ceo’su Christian Socher Ladies F3 hakkında: “F3 Müsabaka tüfeklerinin olağanüstü başarısından sonra hanımlar için yeni Ladies versiyonunu üretim portföyümüze eklerken çok heyecanlıyız. Bu eklenti, atıcılık pazarında sürekli bir büyüme ve farklı sınırlara ulaşma fırsatı veriyor.” dedi.

Tüfek tüm nitelikleriyle hepimizin gözünü kamaştırıyor. Ancak bu kadar kapsamlı olmanın cilvesi de ne yazık ki fiyatına yansıyor. Süperpozenin üreticiden tavsiyeli satış fiyatı 7995 $ olsa da kendini aşmak isteyen profesyonel atıcıların bu fiyatı ödemekten kaçınmayacağı da tahmin edilebiliyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here