Özel Dokunuşlarla Gündelik Hayatta da Kullanışlı: Kahr CM9

Kahr CM9, CW9 modelinin gündelik hayatta ve görev harici anlarda da kullanışlı olacak şekilde düzenlenmiş hali. CW9 üstünde yapılan ufak dokunuşlar sonrası elimizde, esas modeli kadar kullanışlı ve her şartta taşınabilen adeta bir “Cep Herkülü” kalıyor.

CW9’un 7+1 kapasitesi,3.5’’ (8.9 cm) namlusu ve tek sıralı şarjörü onu ideal bir 9mm görev tabancası yapıyor. CM9 ise bu özellikleri 3’’(7.62cm) namlu ve 6+1 kapasite ile takas ediyor ve hem kompakt hem de cebe rahatlıkla sığacak hale geliyor. Böylece görevdeymiş hissini üstünüzden atarak, eşdeğer tesirde bir güven hissiyle gündelik yaşamınıza devam edebiliyorsunuz. Ufak tabancalarda genel kalibrenin 6.35mm ve 7.65mm olduğunu düşününce, en büyük avantajlardan birisi de CM9’un 9mm olması. Onu Herkül yapan da bu zaten!

Bu tip tabancaların çanta ve ceket cebi gibi yerlerde kolaylıkla taşınması özellikle hanımlar tarafından kullanımını yaygınlaştırıyor. Bu pratik yapısı ile Kahr PM9’a da alternatif sunan tabanca, başta emniyet mensupları olacak şekilde kadınların nefsi müdafaa tercihi olacak gibi duruyor.

CW9’dan yola çıkılarak yapılan tüm değişimleri incelediğimizde, CM9’un hiç de altta kalmayan hatta çok da estetik bir yapısı olduğunu görüyoruz. CW9’u beğenen kullanıcıların CM9’u da beğenmemesi için hiçbir engel yok. Sizi kullanışlı yapısı ve rahatlığı ile fazlasıyla içine çekecek olan bu tabancanın, Kahr firmasının ismine yakışır bir güzellik sergilediğini kolaylıkla söyleyebiliriz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here