Beretta 690 Field III

690 Field III gerçekten de Beretta Pozeleri için yeni bir çağın başlangıcı. En ileri düzey teknolojinin, Beretta’nın geleneksel tasarımı ve şıklığı ile buluşturulduğu bu platform; son derece çarpıcı bir tüfeğin doğuşu olmuş.

Son derece hassas ve evladiyelik ömürlü namlular.

Beretta sahipleri bilir; her Beretta sahibi için eşsizdir. Bu doğal ve şahsa özel bir his, lakin Berettaları gerçekten herkes için eşsiz yapan bir özellik arıyorsanız bu muhtemelen Steelium namlularda gizlidir. Özel 3’lü alaşıma ve optimal kalınlığa sahip Steelium namlular, soğuk dövme tekniği ile işlenmiş olup Beretta’nın ürettiği en yüksek performanslı ve dayanıklı namlulardan diyebiliriz.

Özel yapım olmayan bir tüfekte böylesine gravürlere en son ne zaman rastlamıştınız?

Berettaların çakmak kısımları zaten daima harikulade işlemelere ve İtalyan zarafetine sahiptir. Doğal olarak 690 Field III de bu duruma istisna değil; hatta Field III’ün çakmak kısmı gerek mekanik gerek görsel olarak daha bile zarif!

“Harikulade sınıf” bir ahşap!

Ahşap kalitesinin çifteler ve pozeler için ne kadar önemli olduğu su götürmez bir gerçektir. Özenle seçilen ahşaplar, ağaç yağı ile doyurulup işlenmiş olup her aşaması Beretta’nın en tecrübeli uzmanlarınca takip altında. Ayrıca 687 serisi pozelere kıyasla daha hafif olan tüfek, dengesinden ve atıcıya ortopedik uyumundan da ödün vermemiş! 28 inçlik namluya sahip olan 12 numara tüfeğin ağırlığı yalnızca 3.35kg. Hatta düşük yoğunluğa sahip ağaçtan imal edilen 26 inçlik modellerinde 3.25kg’dan bile hafif tüfeklere rastlamak mümkün. Bir pozeden daha ne isteyebilirsiniz ki?

35/55’lik ya da 38/60’lık dipçik/namlu eğim oranına sahip olmak üzere iki farklı modelde sunulan tüfek; 26”, 28”, ve 30”’lik namlu boyu seçenekleri ile alıcılarını bekliyor.Tüfeğin yanında beşli şok seti de veren Beretta; kısa zaman içerisinde sabit şoklu namlu isteyenlere de sipariş üzerine üretim yapabileceklerini de açıkladı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here