Battle HorseKnives Firmasının Yeni Kısrağı: LargeWorkhorse Limited

Hem av hem de günlük kullanım için tasarlanmış olan “LargeWorkhorse” yani “Ağır İş Atı”, Battle Horse (Savaş Atı)Knivesailesinin bir mensubu. 40 mm kalınlığında uzun kılıçvari bir bıçak ağzına sahip güçlü bir yekpare bıçak.

Battle HorseKnives şirketi, Colombus Ohio merkezli bir aile şirketi ve 2007’den beri yüksek kaliteli el yapımı bıçaklar üretiyor. Battle Horse, kısıtlı sayıda ürettiği “LargeWorkhorse” serisini ise 2014 yılında duyurdu.

O1 yüksek karbon çeliğinden üretilen Workhorse, 9.2 cm kesici ağıza sahip. Sapı doğal dokuda pullu bir yüzeye ve arkasından ip geçirebileceğiniz bir uzva sahip. Pullu sapı isterseniz farklı bir sapla da değiştirebiliyorsunuz. Taşlanmış yüzey işlemesi ile çok güzel bir görüntüsü olan bıçak, basitçe söylersek her işten anlayan bir bıçak. Bıçağın yanında yeni tasarım ürünü olan kendi özel deri kılıfı da mevcut. Geleneksel, 45 derece açılı veya yatay taşımaya uygun farklı tipleri bulunuyor. İstek doğrultusunda bu aksesuar paketine ateş çeliğinden (Firesteel) bir adet masat ekleniyor.

Firma bu seriyi 170$ üzerinden satarken, bu fiyatı 140$’a çekti. İlk 100 bıçağının üzerinde kendi LE (Limited Edition) damgasının da olacağını belirtti. İlk 100 bıçaktan sonrası damgasız biçimde de olsa aynı kaliteden temmuz ve sonrasında satışa devam edecek. Tüm kılıf seti ile birlikte bıçağı toplamda 150$ üzerinden temin edebiliyorsunuz.

Özellikler:LargeWorkhouse Limited Edition

* Bıçak Malzemesi: 40mm kalınlığında O1 Çeliği

* Toplam Uzunluğu: 21.5 cm

* Keskin Ağız: 9.2 cm

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here