EOTech’ten 2 Yeni Holografik Nişangah

EoTech’in yeni Model 518’i, AA pil kabul etmek suretiyle atıcılar için daha pratik bir nişangah olması için tasarlanmış!

İş Holografik nişangahlara geldiği zaman, söyleyebiliriz ki EOTech kendine ciddi bir hayran kitlesi oluşturmuş durumda. Yeni çıkartmaya hazırlandığı nişangahların en büyük özelliği ise dünyada en sık bulunan batarya türlerinden biri olan AA tipi kalem pil ile çalışmaları. Nitekim bu tip pillerin çok sık kullanılmamasının sebebi entegre Lityum İyon pillerinin 1000 saatlik bir şarj ömrü sunabilmeleri iken AA tipi Alkali şarjlı pillerin en fazla 600 saate kadar çıkabilmeleri

O halde neden Lityum İyon piller mevcut iken AA pil kullanalım ki? Çünkü dünyanın herhangi bir yerinde belki ekstra priz bulamasak bile şarjlı ya da şarjsız mutlaka Ekstra AA pil alıp stoklayabiliriz! Bu da hem sizi şarj aleti taşıma, priz bulma zahmetinden kurtarırken hem de şarj süresi derdini de ortadan kaldırıyor. Tercihinizi ise aynı kalitedeki EOTech nişangahları içerisinden ihtiyacınız olan güç kaynağını kullanandan yana yapabilirsiniz!

558 de pratikte aynı kardeşi gibi, aynı kullanışlılık, aynı boyut ve ağırlığa sahip iken aralarındaki en büyük fark 558’in 1-3. Kuşak arası gece görüş teçhizatları ile uyum gösterebiliyor olması. Genişlikleri 2.2’ye 2.8 inç olup uzunlukları ise tam 5.5 inç.

İki nişangahın da hemen önünde uzanmakta olan batarya yuvaları ise EOTech’in Lazerli nişangah ünitesine uyumlu. Bu ünite; 2 adet AA pil, lazer noktalayıcı ve kabza için basınçlı anahtar soketi barındıran bir ünite. Ayrıca 518’in 3 katı derinliğe kadar bir su geçirmezlik sunan 558, küçük kardeşinin 20 adet parlaklık seçeneğine kıyasla 30 adet içermekte.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here