IWA 2015 / AKKAR

Dünya yivsiz tüfek piyasasında gözlemlediğimiz hafifletme çalışmalarını ve küçük çap modellerin sayısında olan artmaları AKKAR’da da gözlemlemekteyiz, peki AKKAR’ın 2015 IWA’ya getirdiği yenilikler sadece bununla mı kısıtlı? Kesinlikle Hayır!

Churchill 528:

AKKAR’ın 28 Numaraya göre kalibrelendirilmiş yeni çiftesi; 71cm’lik namluda 2.40 kg, 61cm’lik kısa namlusunda ise yalnızca 2.35kg ağırlığında. Çelik kubuz etrafında kurulmuş olan bu zarif sistem 70mm’lik fişekleri desteklemekte olup yağ ile işlenmiş kaliteli Türk cevizlerinden imal edilmiş olan ahşap kısımlara sahip. Aynı zamanda MC-5 şoklar ve tek tetik bulundurmakta olan Churchill 528; 365mm’lik çekme mesafesine sahip. Ayrıca 3 namlulu Mammoth 320 tüfeklerinin de 28 Numarasını çıkarmış olan AKKAR; bu seriye 20 Numara’nın da çok yakında katılacağını duyuruyor.

TRAP 206 COMBO:

AKKAR’ın 206 Trap modeli ise artık Combo olarak mevcut. Combo serisinin sunduğu namlu opsiyonları sayesinde yüksek köprülü tek namlu ve ya sportif poze namlu arasında tercih yapabiliyorsunuz. Bu hem tüfeğinizin daha çok amaca hizmet etmesine uygun hale gelmesini sağlarken hem de takılı namluya göre toplam ağırlıkta 0.2 kilo kadar bir düşüşe de imkan tanıyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here