IWA 2015 / BROWNING

Browning doğrusunu isterseniz geniş ürün yelpazesi ve karmaşık standıyla bizi yormadı değil, fakat değdi mi? Değdi!

Gravür yapan hanımefendi, etrafındaki yoğun kalabalık ve flaşlara rağmen son derece büyük bir titizlik ve dikkat ile süslemesini yapmaktaydı.

Bar Mk.3

Browning’in belkemiği olarak nitelendirebileceğimiz meşhur otomatik yivlisi BAR (Browning Automatic Rifle), uzun süredir piyasada olan bir model. Öyle ki, ilk versiyonları birinci dünya savaşının sonlarına dayanan, hatta ikinci dünya savaşını dahi görmüş olan bir silah!

BAR’ın eski modellerinden 1918A2

Belçika’da ki Browning tesislerinde en son imalat teknolojileri ile üretilmekte olan BAR Mk. 3’ün namlusu soğuk dövme tekniği ile imal edilmiş olup doğru parametre ve mükemmel ayarların yapılması adına binlerce mermi yakılmış. Orijinal şekline mümkün olduğunca az dokunulmaya ve bununla beraber mümkün olduğunca çağın yeniliklerini yakalamasına dikkat edilmiş. Oluklu namlu tasarımı ve kişiye özel gravür seçenekleri ile otomatik yivlilerin adeta şahı gibi parlıyor! Hunter ve Eclipse olmak üzere iki farklı modeli bulunan silahın desteklediği kalibreler ise 30-06, 300 Win Mag, 9,3 x 62mm ve 308 Win Mag

B750 ProTrap:

Düşük bir profile ve son derece hassas bir tetik mekaniğine sahip olan yenilenmiş B725 ProTrap, en küçük ayarlamalara kadar optimize edilebilen bir tüfek. Browning’in tüfek ile ilgili açıklaması zaten tüfeğin özetini verir nitelikte: “B725 ProTrap; Silahla bütünleşmenin ideal yoludur.” Bilhassa şoklar üzerinde uğraşmış olan Browning Mühendisleri; milyonlarca fişek yakmanın neticesi olarak ideal atış dağılımlarını istikrarlı bir sağladıklarını iddia ediyorlar.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here