IWA 2015 / Ata Arms

Yeniliklere ve ilerlemelere ayak uydurma açısından kesinlikle diğer büyük markaların gerisinde kalmayan Ata Arms, Estetik alanında sunduğu seçenek yelpazesinin genişliği ile bu sene çoğu kişiyi gerisinde bıraktı diyebiliriz!

Venza

Venza serisi, yeni bronz gövde seçeneği ile estetik olarak büyük adımlar atmış olduğu gibi tamamen SoftTouch kaplama seçeneği ile de kullanışlılığını artırmış. Elbette klasik görünümlü olarak ahşap kundak tercih edebileceğiniz gibi, eğer sentetik gövde tercih edecek olursanız, artık temizlemesi son derece kolay, kavrama hissini artırıcı ve yumuşak yüzeyli SoftTouch kaplama bir Venza ile karşılaşacaksınız. Ayrıca yeni Venza’nın gaz çıkış valfleri, eski modellere göre daha geniş tasarlanmış olduğundan dolayı güçlü fişeklerde hem omzunuz hem de tüfeğiniz korunuyor. Yeni görünüm seçeneklerinden ise Camo Max 5 kamuflaj deseni mevcut!

Neo

12,20 ve şöhreti git gide canlanan 28 Numara çaplarında tasarlanmış olan Neo, elbette Venza gibi sentetik ve camo max 5 görünüm opsiyonlarına sahip. Ama yeni Nikel kubuz, düz gravür veya bronz kubuz altın gravür seçeneklerini gördükten sonra artık 2. sınıf ceviz kundak mı tercih edersiniz bilemem!

CY Tactical

Tactical Camo versiyonu da bulunan CY Tactical; Kesinlikle kabzalı bir dipçik takılmış olan standart bir CY serisi tüfekten daha da öte! Gez, fiber arpacık ve ekstra full şoklar gibi özellikler bulunduran CY Tactical, elbette picatinny aksesuar kızağına da sahip. 5 ya da 7 kapasiteli tüp şarjör seçenekleri bulunan tüfekler47 ya da 55cm’lik namlu seçeneklerine ve 76mm Magnum fişek yataklarına sahip.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here