Brite Strike, Taktiksel Aydınlatma Ürünleri’yle büyüyor!

Brite Strike, Çok Amaçlı Yapışkan Işık Şeritleri için iki anahtar patentin ve PISSA/CAPSS çevre alarm sistemlerinde de üçüncü patentin verildiğini duyurdu.

Brite Strike Başkanı ve CEO’su Glenn Bushee: “Verilen bu önemli patentlere sahip olmaktan ve halen beklemede olan diğerlerinden ötürü mutluyuz. Bu patentlerle birlikte Birleşik Devletler tarafından verilen patentlerimiz 12’ye, kayıtlı markalarımız da 20’ye ulaştı. Bunlar, uluslararası patentlerimiz ve markalarımızın yanında şirketimize, bizim boyutumuzdaki bir şirket için duyulmamış bir IP portföyü sağlıyor.”

“Çok Amaçlı Yapışkan Işık Şeritleri (APALS), knock-off sanatçılarını piyasanın dışında tutan ve Savunma Departmanı’nın tek kaynak sağlayıcısı oluşumuzu garanti eden Uluslararası Stok Numaraları gerçeğiyle birlikte, bizim büyüme stratejimizi ve verilen istifade patentlerinin güçlü bir kısmını temsil ediyor.”

“Fırsat, sadece Birleşik Devletler ve Uluslararası askeri güçler için değil çeşitli tüketici sektörleri için de devasa potansiyele sahip. Yeniden kullanılabilir 3 metre yapışkan sırtlı, flaş ve kapalı ayarlar sunan ve 200 saate kadar LED ışık sağlayan APALS, bir kredi kartından daha kalın değil. APALS, avcılık, balıkçılık, kayıkla gezme, koşu yapma, bisiklet sürme, ayrıca çocuk ve hayvan güvenliği için de mükemmel. APALS’ın, kimyasal ışık çubuklarının yerine geçecek yeni bir jenerasyon olacağı ve Birleşik Devletler’de hem askeri hem de ticari uygulamalarda tahmini 60 milyon dolarlık iş hacmine (60 M $ business in US) sahip olacağı düşünülüyor.”

Brite-Strike, APALS-AIR, APALS Şerit Işıklar ve Solar güçlü APALS gibi ailelerde büyüyen bir ürün serisi sunuyor.

“PISSA/CAPSS’imiz, askeriye, polis, kampılar, avcılar ve yedekleme ev alarm sistemleri için düşük maliyetli çevre güvenlik sistemleri sunuyor. Bu sistemler serimizdeki diğer eşsiz patentli ürünler.”

Endüstride yenilikçi olarak tanınan Brite-Strike; askeriye, kolluk güçleri, avcılık, kamp, dış mekan rekreasyon ve deniz güvenliği pazarları için eşsiz LED aydınlatma ürünleri ve çözümleri tasarlıyor ve üretiyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here