Toplu Silahlar İçin Crimson Trace Yeşil Lazer

Crimson Trace’in ürünü yeni LG-415G toplu tabancalar için ilk yeşil lazerdir. Bu ve bunun benzeri kırmızı lazer, birçok silah sahibi tarafından popüler olan Ruger LCR ve LCRx toplu tabancaları için özel tasarlanmıştır; özellikle gizli taşıma için.

515nM yeşil lazer, kabzada bulunur; yatay gez ayarı ve irtifa bakımından ayarlanabilir bu sayede hangi menzilde olursa olsun atıcıya en iyi hassasiyeti sunar. Lazer, Crimson Trace’in silah tutulduğu zaman açılan ve çıkarıldığı zaman kapanan İçgüdüsel Etkinleştirme sistemi ile güçlendirilmiştir. Kabzalarda, silah sahibinin silahı tutarken kazara lazeri açmasını önleyen bir ana açma-kapama tuşuna sahiptir. 650mM kırmızı lazer versiyonu ise aynı şekilde çalışır fakat daha düşük fiyatlı ve batarya ömrü daha uzundur.

Ek olarak LG-451G Lasergrip, her atıcının ellerinde ekstra konfor ve daha iyi bir kavrama oluşturması için kareli ilave panellere sahiptir. Bunun yanı sıra sağlam, sorunsuz uyumlu ve profesyonel OEM (Orijinal Ekipman Üreticisi) boyutunda olması için etrafını saran bir tasarımdadır. Bu demek oluyor ki silahlar, standart kılıflar için hala uygun olacaklar.

LF-415G Lasergrip’in takılması sadece birkaç dakika alıyor. Kit, temizleme aksesuarları, nişangâh ayarlama anahtarı, bataryalar ve kullanıcı kitapçığı barındırır. Yeşil lazer LG-415G’in önerilen perakende satış fiyatı 399$ iken kırmızı lazer modeli ise 319$’lık etikete sahip.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here