Ruger’s Compact Redhawk .44 Mag.

Bütün tabancalar ilk seferde avın işini bitiremez. İyi bir atış, sessiz ve kusursuz bir pusu gerektirir. Hayvanlar yaralandığında çoğu zaman kafalarını korumaya çalışır.

Görüş mesafesinin kısa olduğu durumlarda avlar pusuya yatılan yere yakın noktalarda fark edilir ve saçma taneleri kısa mesafelere yayılmak zorunda kalır. Bu senaryoda uzun namlulu ve dürbünlü toplu tabanca, elde bulunması gereken en iyi materyal değildir. Bu durumda istenen; hızlı silah çekme,sağlam bir nişan tertibatı ve karşıdan gelebilecek atakları engellemek için gereken güçtür. Bu tip bir durumda sahip olmak isteyeceğiniz, yeni ve paslanmaz bir gövdeye sahip kolay erişilebilecek bir kemer kılıfı içerisinde taşınılabilecek 2.75 inç namlulu Ruger Redhawk 44 Magnum’dur. Ruger bu tip durumlar için tasarlanmıştır.




İşte bu konu hakkında bilmeniz gereken beş özellik;


1. Bir parça bolca ateş gücü; Hızlı silah kavrama, kompakt toplu tabancada bulunan durdurucu güce sahip altı adet Magnum 44 mermisi, oldukça hızlı atış sağlayan çift hareketli (double action), son derece yumuşatılmış Redhawk tetik sistemiyle birlikte. Aklınızda bulunsun, hiç bir hayvan yaralandığında veya köşeye sıkıştığındaki kadar tehlikeli olamaz.


2. Kolay silah çekme; Eğer herhangi bir sebepten dolayı her iki ellede kılıftaki silahınızı kullanacak olursanız, iyi bir bel kılıfı ayarladıktan sonra yanınızda taşıdığınız silahı daha önce pratik yaptığınız anlardaki kadar hızlı çekebilirsiniz.


3. Sağlamlık ve Güvenilirlik; Silahın özellikleri aşınmaya dayanıklı çelik yapıyı kapsamaktadır, küçük kabzası sayesinde silah kolayca kavranabilir ayrıca kabza farklı boyutlardaki ellere göre de ayarlanabilir ve gayet görünür, hızla nişan oturtma sayesinde seçtiğin her çeşitte avı halledebilirsin. Redhawk senden ve soyundan daha uzun yaşayacak sağlamlıktadır ve kesintisiz olarak güvelir bir hizmet verir.


4. Çok Amaçlılık; 44’lük magnum mühimmatı ile birlikte 44’lük özel mühimmatlar da kullanılabilir, bu elverişlilik, hemen hemen her av hayvanı için uygundur. Seçtiğin av hayvanı için uygun bir güç seviyesini ayarlayabilir ve kendin için biçilmiş bir kaftana sahip olabilirsin.


5. Kusursuz Olabilmek; Tek hareketli (single action) kabiliyeti nokta atışına izin vermektedir, oldukça uzak mesafelere net atışlarlar yapmayı sağlar.

Tabanca ile avlanan avcıların çoğu kendi yöntemlerini tercih eder çünkü burada amaç kısa silahların birbirine meydan okumasıdır. Kesin ve net olarak kısa mesafe kapışmasında şahsi silahınızın gösterdiği performansın verdiği hazzı tahmin edebilirsiniz. Eğer avın sonlarında doğru bir defansiz angajman bölgesinde cereyan ederse, Redhawk’a olan memnuniyetin ve duyduğun hazın doruk noktasına ulaşacağına emin olabilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here