SureFire SOCOM300-SPS Susturucu

SreFire firması SOCOM hızlı bağlanabilen susturucu serisine bir yenisini ekledi: SOCOM300 SPS.

Yeni SOCOM300 SPS .30 kalibrelik bir susturucu. Kendine özgü tampon yapısı sayesinde merminin susturucu içerisinde daha uzun zaman geçirmesini sağlıyor. Bu yapısı ona .300 AAC Blackout (sesaltı ve sesüstü), .308 Win. ve .300 Win. cephaneleri için üretilmiş olan en sessiz susturucu olma özelliği kazandırıyor. Ayrıca 5.56 NATO fişekleriyle eşleştirildiğinde de gayet etkili bir performans gösteriyor.

SOCOM300 SPS yüksek sıcaklıkta üretilen özel Inconel alaşımdan ve paslanmaz çelik hammaddeden yapılıyor. Gayet hafif olan susturucu, takıldığında tüfeğin toplam uzunluğuna sadece 15 cm ekliyor. Daha dayanıklı olması için SOCOM300 SPS fabrikalarında bilgisayar konrtollü kaynak makineleri ve aşınmayı önleyici Ionbond DLC ve Cerakote seramik kaplama kullanılıyor.

Hızlı ve kolayca bağlanabilen tasarımıyla SOCOM300 susturucu, diğer SureFire SOCOM serisi adaptörlerle uyum sağlayabiliyor. Ayrıca namlu ağız baskısı ve alev gizleyen görevi de görüyor. Patentli hızlı bağlanabilen sistem, bağlantı için herhangi bir araç gerektirmiyor ve seri atışlar sonrasında kolayca çıkarmaya imkan sağlıyor.

Daha önce üretilen SureFire SOCOM serisi susturucular gibi SOCOM300 SPS de asgari ve tutarlı bir grupman çapı elde etmeyi sağlıyor. Bütün SOCOM serisi gibi SOCOM300 de sürekli kullanılabilecek kadar sağlam ve SureFire bağlandığı tüfeğin namlusundan daha uzun yaşama garantisi veriyor.
Yeni SOCOM300 iki farklı renk seçeneğiyle satışa sunuluyor: Siyah ve Magpul Kahverengisi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here