Akıllı Telefon Ve Tabletler İçin Leupold Montaj Uygulaması

Tüfeğiniz için doğru dürbünü seçmek yeterince zordur. Ayrıca tüfeği aldıktan sonra tüfek-dürbün ikilisini düzgünce bir araya getirmek de adeta bir mücadeleye dönüşür. Leupold bu işlemlerdeki ayak işlerini ve karmaşıklığı azaltmaya karar vermiş, akıllı telefon ve tabletler için bir montaj uygulaması geliştirmiş.

Bu yeni, ücretsiz ve kolay kullanılabilen uygulama sayesinde atıcılar doğru halka veya tabanları kolaylıkla bulabilecekler.

Leupoldamp;Stevens markasının kurumsal iletişim yöneticisi Pat Mundy uygulama hakkında şunları söylüyor: “ Çok çeşitli ve karmaşık dürbün parçalarının göz korkutucu olduğunu biliyoruz. Ancak geliştirdiğimiz uygulama ile bu parçalar arasından kolaylıkla doğru montaj yöntemini bulacaksınız. Doğru montaj yönteminizi bulmak için sadece iPad’inizi açın.”

Yeni Leupold montaj uygulamasının basit ve kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kullanıcı tüfeğinin markasını seçiyor, seçenekleri özel modele göre daraltabiliyor. Tüfek seçimi yapıldıktan sonra dürbün seçimi yapılıyor. Bu seçimin illa ki Leupold marka dürbünler olmasına gerek yok. Herhangi bir boru veya çan şekilli objektife sahip dürbün de seçilebiliyor.
Seçimleri yaptıktan sonra kullanıcı gövde tipinden, halka yüksekliğine, dürbünün bağlanabilmesi için ayarlı kızak zemininin gerekip gerekmediğine dair birçok sorusuna yanıt bulabiliyor. Uygulama sayesinde doğru montaj seçenekleri görülebiliyor. Ayrıca kullanıcının dürbünleri mağazada kolay bulabilmesi için ambalajlı hallerinin fotoğrafları da bulunuyor.
Leupold Montaj Uygulaması; 54 farklı markanın, 386 tüfeğinin, 40995 farklı montaj seçeneğini içinde barındırıyor. Ücretsiz montaj uygulaması sadece İOS platformlarında indirilebilir durumda bulunuyor. Ancak İOS platformlu cihazı olmayanlar Leupold’un web sitesinden uygulamaya ulaşabilirler.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here