TRİSTAR ARMS’IN YENİ ENGEREĞİ: VİPER G2 SR SPORT

Tristar Arms firması Viper (Engerek) serisi tüfekleriyle av tutkunlarının beğenisini toplamıştı. Şimdi ise yeni engereği Viper G2 SR Sport modelini piyasaya sundu. Tüfek Amerika’da çok fazla beğeni toplamasının yanı sıra NRA (Ulusal Tüfek Birliği) tarafından geçtiğimiz hafta haftanın tüfeği seçildi.

Viper G2 türdeşleri arasında fiyatının daha makul olmasıyla ön plana çıkıyor. Silahın ilk göze çarpan özelliği ise ışık saçan, kırmızı, anotlanmış alüminyum kubuz ve şarjör düğmesi. Viper G2 dengeli, düzgün atış yapabilen, sportif bir tüfek. Genişletilmiş ve uzatılmış kabza ile birlikte hızlı ve düzgün çalışabilmesi için sürgünün sökülmesini sağlayan mandal da genişletilebilen formda yapılmış.

Geniş namlu üstü bandı ve fiber-optik küre şekilli arpacık sayesinde çok hızlı ve rahat hedef alınabilmektedir. Viper G2 Sport’un dipçik kısmı ayarlanabilir olup oldukça uzayabiliyor. Ayrıca dipçiğin yumuşak dokusu sayesinde geri tepmenin etkileri azaltılmış ve atış esnasında atıcının rahatça yanağını dayayabilmesi sağlanmış.

Viper G2 Sport’un Amerika’da 624$ satış fiyatı bulunuyor. Performans bakımından eşit olduğu tüfeklerin çok altında bir fiyatla satışa sunulmakta. Bu sebeple uygun fiyatta iyi bir tüfek almak isteyen kişiler için çok iyi bir seçim olacaktır.

TEKNİK ÖZELLİKLER:
MEKANİZMA: Gaz Geri Tepmeli, Yarı Otomatik
KALİBRE: 12 Kalibre
KUBUZ: Anotlanmış Alüminyum Kaplama
NAMLU: Krom Kaplamalı, 76 cm
FİŞEK YATAĞI: 2.75 inç, 3 inç
ŞARJÖR: 5 Fişeklik Tüp Şarjör
TOPLAM UZUNLUK: 129 cm
AĞIRLIK: 3.27 kg

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here