LASERMAX ‘dan Yeni Spartan Taktik Lazer Serisi

Yeni LaserMax Spartan taktik lazer serisi kullanıcılara şu anda piyasada bulunan diğer kızak monteli taktik lazerlere oranla fazladan birkaç avantaj sunuyor. Lazer yeşil ve kırmızı olmak üzere iki renk çeşidiyle satışa sunuldu.

Bu yeni ürün için LaserMax firması tarafından geliştirilen Rail Vise teknolojisi sayesinde taktik lazer monte esnasında hiçbir ek adaptör veya araca ihtiyaç duymuyor. Ayrıca sistem tamamen kullanıcının rahatlığına bağlı olarak tabanca üzerinde herhangi bir kızak noktasına monte edilebiliyor.

Aktivasyon butonları lazerin her iki tarafına da yerleştirilmiş ve açık/kapalı modlara kolaylıkla erişimi garanti altına almak adına geriye doğru uzatılmış. Ürün, Rail Vise montaj tasarımı sayesinde çok geniş kullanıcı kitlesine hitap etmekte.
Lazer ayrıca entegre kızak ihtiva ediyor. Böylece kullanıcıya bağlı olarak geleneksel aksesuarlara da monte edilebilme imkanı sağlıyor. Kullanıcı lazer ve fener arasında tercih yapmak yerine her ikisini de aynı ray üzerinde kullanabiliyor.

Ürün hem sabit hem de yanıp sönen titreşimli lazer ışığı yollayabiliyor. Her iki yöntemle de 10 dakika sonra otomatik kapanma özelliği sayesinde pil tasarrufu sağlıyor. Tek bir pil ile kırmızı lazer 5 saat, yeşil lazer 1 saat kullanım ömrü sunmakta. Ayrıca basit bir alyan anahtarı yardımıyla lazerin yatay ve dikey nişan ayarlamaları yapılabiliyor.
Lazerin gövde kısmı güçlendirilmiş fiberglass plastikten üretilmiş ve ağırlığı sadece 15 gram. Yağmurlu havalarda da kullanılabilen lazer ek olarak darbelerden ve atışlardaki sarsıntıdan etkilenmemesi için şok emici sistem bulunduruyor.
Firmanın üretici için önerdiği satış fiyatları: kırmızı lazer 99$, yeşil lazer ise 149$.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here