Bir Taşla İki Kuş: SOG Bladelight Camp

Kamp, avcılık gibi doğa sporlarında sporcunun çanta veya kemeri türlü araç gereçle dolu olur. Her biri için ayrı bir yer ayırmanın yanı sıra oluşacak karışıklık da istenilen aracı bulmayı zorlaştırır. Son zamanlarda ürün geliştiricileri bu sorunun çözümü için çoklu ürünler üretmeye başladı. SOG firması da Bladelight bıçağında kaliteden ödün vermeden bıçak ve feneri birleştirmiş.

Eğer karanlıkta bıçakla bir işiniz varsa bir elinizle feneri tutup diğer elinizle işinizi halletmeniz gerekir. SOG ürettiği yeni bıçağıyla sizin hayatınızı kolaylaştırıp işlerinizi daha eğlenceli bir şekilde yapmanızı sağlıyor.

SOG Bladelight tek bir AAA pil 4 saatten fazla 30 lümenlik ışık sağlayabiliyor. Standart el fenerleri açısından düşünülünce tek bir pil ile 4 saat aydınlama gayet iyi bir performans. Yanınıza alacağınız birkaç pil ile hafta sonu rahatça bir dağ yürüyüşüne çıkabilirsiniz. Test ekibimiz SOG’un bu konseptinin deri yüzme veya balık temizleme esnasında onlara çok yardımcı olduğunu belirtiyorlar. Ayrıca fener kılıf takılıyken de kullanılabiliyor.

Bladelight Camp 8CR13MOV paslanmaz çelikten üretiliyor. Bıçak gayet keskin bir biçimde kullanıcıya geliyor. Kılıfta ayrıca bir bileme kısmı bulunuyor, bu sayede bıçağınız her zaman keskin oluyor. Kılıf tasarımı sayesinde bıçak takılıyken kılıfı kablo kesici olarak kullanabilirsiniz.

Tamamı 23 cm olan bıçağın ağırlığı ise sadece 122 gram. Naylon sap kısmı ise gayet rahat ve dayanıklı. Kılıfı da sertleştirilmiş plastik hammaddeden oluşuyor. Bıçağı SOG’un sitesinde 92$ fiyatla bulabilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here