CEPTE TAŞINABİLİR “POMPALI” GÜCÜ: HEIZER DEFENSE PS1

PS1, kullanıcılara göre “üretilen en güçlü cep tabancası” olmasıyla dikkatleri üzerine toplamakta. Sıkıştırılmış boyutlarıyla ve geniş namlusuyla adeta bir “el topu” hissiyatı veren çift hareketli tabanca, kırma namlu sistemiyle namludan tek mermi yüklenerek dolduruluyor. Silah 2.5 inç’lik her .410 av tüfeği fişeğini ve .45 Colt mermisini ateşleyebiliyor.

5000’den fazla .410 fişeği ile denenen PS1, paslanmaz çelik veya titanyum gövde seçenekleri sunuyor. 2.77 kg tetik ağırlığına, 11.7 cm toplam uzunluğa, 9.6 cm yüksekliğe ve 595 gr toplam ağırlığa sahip silahın namlu uzunluğu ise 8.25 cm. Silahın kendine öz makaralı yatak tetik sistemi düzgün, tutarlı ve kesin tetik çekişleri için tasarlanmış.


Sadece bir akıllı telfon boyutlarında olan PS1’in bütün köşeleri cebe daha rahat girip çıkmasını sağlamak amacıyla eğimli yapılmış. Ayrıca iki taraflu kullanıma uygun olarak her iki tarafta da namluyu kırmak için mandal bulunmakta. Silahın kabza kısmının alt tarafında ise ekstra mermi taşımak amacıyla iki mermilik bir taşıma bölmesi bulunuyor (ancak bölmeye sadece 45 Colt mermileri konulabiliyor, .410 fişekleri konulamamakta).


Silah, firmanın belirttiği fiyat olan 399$ ile yabancı piyasada satışa sunulmakta. Ayrıca ilgilenenler için PS1’in “Hedy Jane” adında pembe, yeşil, mor ve mavi namlular içeren modelleri de mevcut.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here