Stevens 320 Pompalı Tüfek Serisi 20 Numaraya El Atıyor

Stevens 320, 20 numara pompalı tüfeklerinin “young” ve “adult” modellerini sunuyor. Stevens’ın 320 serisi, çok amaçlı ve cep dostu pompalı tüfekleri ile ateşli silah tutkunları arasında kendine sâdık bir kitle edindi.

İçerdiği çokça konfigürasyon ve tercih olanağı ile, Stevens tüfeklerinin polimer bazlı pürüzsüz namlu içleri neredeyse her işin üstesinden gelebiliyor. Çin üretimi olan bu silahlar, arazide olduğu kadar mesken savunmasında da vasıflı. Seçeneklerle beraber serinin sevdalısı yakında artabilir.Yakın zamana kadar 12 numara ile sınırlı olan Stevens’ın 320 serisine 20 numara modelleri de dahil oldu. Önceki türevlerinde de olduğu gibi, Savage Arms’ın Massachusetts merkezli yan kuruluşu, kısa namlulu av tüfekleri ile akla gelebilecek her türlü ihtiyacı karşılamayı amaçlıyor.

Tamı tamına, Stevens dört yeni 320 modeli sunuyor — ikisi arazide kullanmak üzere, diğer ikisi de savunma amaçlı.
Son zamanlarda savunma silahlarının 20 numara çeşitlemelerinde bir artış söz konusu. Stevens’ın Security modellerinin bu eğilimi takip etmesi şaşırtıcı değil. Zira çapın küçülmesi, 12 numaranın geri tepmesine karşı hassas olabilecek kişilerin de bu tür silahları kullanmalarına olanak sağlıyor.

Stevens Security 320, 20 numara pompalı tüfeği.
Stevens, tabanca kabzalı Security modelini iki farklı nişan alma yöntemi ile sunuyor — geleneksel küre arpacık ve hayalet gez. Öte yandan, biri 26-inç, diğeri de 22-inç “young” olmak üzere iki Field Grade modeli var.
Bu yeni gelen arkadaşlar tıpatıp aynı olmasa da, ortak özellikleri şöyle:
• Çift taraftan destekli mekanizma kolu
• Döner başlıklı kapak takımı
• Winchester şok dişleri
• Sentetik dipçik
• 5+1 kapasite
Şu anda 20 numara pompalı tüfeklerinin fabrika etiket fiyatları Field Grade modelleri için 235$, Security modelleri içinse 260$.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here