Yılın Optik Üreticisi Ödülü, LEUPOLD STEVENS’ın!

ABD’de Ulusal Avcılık Ürünleri Toptancıları Birliği’nin (NASGW) 2011 yılından beri düzenlediği ve av aksesuarı üreticilerinin kıyasıya rekabet ettiği fuar ve ödül töreninin 5.’si düzenlendi. Törende en iyiler sahne alırken son 4 yılda olduğu gibi LeupoldStevens yeniden Yılın Optik Üreticisi ödülüne layık görüldü.

“Üreticilerimiz, dağıtım elemanlarımız ve perakende bayilerimiz adına bu ödül bizim için büyük bir onur. Onlar biz ve müşteriler arasında köprü görevi görerek hedefimize ulaşmaktaki en büyük yardımcılarımız.” diyerek duygularını ifade eden Leupoldamp;Stevens Inc. genel müdürü Bruce Pettet, NASGW’ye teşekkür ettiğini ve Amerikan av ürünleri üreticilerini desteklemeye devam etmesini istediklerini belirtti.

Ödüllerin belirlenme aşamasında adaylar arasında incelenen ölçütler şunlar: dağıtım politikası; pazarlama, satış ve promosyonlar; lojistik ve işletim; ve NASGW ve endüstri desteği. Bu kapsamlı değerlendirmenin ardından sona kalan en iyi adaylar arasından NASGW üyeleri arasında yapılan son değerlendirmeyle ödüle layık aday belirleniyor.
Törende diğer dallarda ödül alan firmalar şöyle:
– 2015 Yılın Aksesuar Üreticisi: Birchwood Casey
– 2015 Yılın Mühimmat Üreticisi: Hornady Manufacturing
– 2015 Yılın Ateşli Silah Üreticisi: Sturm, Ruger and Company, Inc.
– 2015 Yılın İthalatçısı: IWI US, Inc.
– 2015 Yılın En Yenilikçisi: Sturm, Ruger and Company, Inc.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here