Nonoise Kulak Tıkacı: Atış Esnasında Kulak Koruması

Atış faaliyetleri 150 desibele ulaşan ses seviyeleri üretebilmektedir. Bir rock konserinin 110 desibel, uçakların kalkışının 120 desibel düşünürsek bu seviyenin ne kadar yüksek olduğunu daha iyi kavrarız. Ayrıca yüksek kalibreli tüfek kullanan askerlerin kulaklık kullanmasına rağmen işitme duyularını kaybettikleri de olmaktadır.

Bütün bunlar göz önünde bulundurulduğunda atışlarda kulak korumasının ne kadar önemli olduğunu anlamamız pek de zor olmaz. Kalıcı işitme kayıpları 85 desibelden sonrasında oluşabilmektedir.

Nonoise firmasının atıcılar için ürettiği patentli yeni kulak tıkacı, atış esnasında maksimum korumayı sağlayarak işitme kayıplarının önlenmesini sağlamaktadır. Odyoloji uzmanları tarafından 20 yılda geliştirilen ürün geleneksel köpük, mum ya da silikonlardan çok daha üstündür. Hassas ayarlı filtre sayesinde silah, havai fişek gibi aşırı gürültülü ortamlarda maksimum koruma sağlarken, sesleri boğmadan çevredeki konuşma gibi düşük sesleri rahatça duyabilmenizi ve çevreyi dinlemenize olanak sağlar.
Kulak içerisine yerleştirilen küçük tıkaçlar sayesinde dışarıdan görünmeyen ve herhangi bir rahatsızlık vermeyen tıkaçları http://www.motosikletim.com.tr/NONOISE-KULAK-TIKACI-ATIS-SILAH-KULLANIMINA-OZEL,PR-517792.html sitesinden 74 TL fiyatla satın alabilir sitede bulunan sesli bölüm sayesinde Nonoise kulak tıkacının silah sesini ne ölçüde azalttığını kendiniz dinleyerek görebilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here