Torrey Pines Logic Tpl T10 Mikro Termal Optik: Dünyanın En Ucuz Termal Dürbünü

Gece avlananlar ve özel kuvvet askerleri gece operasyonlarında ışık yoksunluğundan kaynaklanan ciddi sorunlarla karşılaşırlar.

Görüşü arttırmak için kullanılan gece görüş dürbünleri ve termal dürbünler hem pahalıdır hem de silaha eklendiğinde ciddi bir ağırlık artışı gözlenmektedir. Torrey Pines Logic firması bu sorunun çözümüne yönelik olarak yeni ürünü TPL T10 serisi termal optiklerini tanıttı.Dünya üzerindeki en ucuz silaha monte edilebilen termal nişangah olan T10’un farklı menzil ve görüş açısı sunan 3 çeşidi bulunuyor. T10-S ve T10-M 50o görüş açısıyla 35m, T10-N modeli ise 25o görüş açısıyla 120m menzilde termal görüş sağlayabiliyor.

Optiklerin farklı görüş rengi seçenekleri mevcut.Kullanıcı siyah-beyaz, yeşil-beyaz ve renkli görüş seçenekleri arasında kolayca geçiş yapabiliyor.

Ürün CR123 pil ile 8-10 saat kesintisiz görüş sağlayabiliyor. Nişangah diğer Red Dot nişangahlar gibi standart Picatinny kızaklara monte edilebiliyor. Nişangah ortasındaki dikdörtgen biçimli işaretler sayesinde nişan almayı sağlıyor. 120m menzilde bu işaret yardımıyla rahatlıkla hedef alınıp merminin hedefe isabetli bir şekilde gönderilmesi sağlanabilir. TPL T10’u Torrey Pines Logic firmasının kendi internet sitesinden ve bayilerinden 499-699$ fiyat aralığında satın alabilirsiniz.




Teknik Kart


CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here