Stoeger P3000 12 Numara

Beretta Holding’in bünyesindeki kuruluşlardan biri olan Stoeger, muhtemelen kalite ve fiyat orantısı en yüksek firmalardan biri. Ayrıca Vursan Silah Sanayi A.Ş. vesilesiyle 2000 yılından beridir ülkemizde Türk-İtalyan ortaklığı ile varlığını devam ettiren ve çeşitli modellerini ülkemizde üreten bir firma.

Bu yeni pompalı tüfek, 3″ Magnum’a kadar olan tüm 12’lik fişekleri sorunsuz bir şekilde kaldırabiliyor. Eloksal kaplanmış alüminyum kubuzu, hassas frezelerde işlenmiş. Ayrıca tetik korkuluğunun hemen gerisinde, oldukça rahat erişilebilen bir bölgede konumlanmış olan bir emniyet mandalı da mevcut.


Ergonomik tasarımı, siyah sentetik malzemeden imal edilmiş kavrama desenli ön kundağı ve yine aynı malzemeden imal edilmiş dipçiği; ele rahat oturduğu kadar silahın sıkıca kavranmasına da imkan tanıyor. Nitekim Magnum fişekler atarken tüfeğe daha iyi sarılabilmek gerekir! Fiyatının uygun olduğuna bakmayın, kayış halkaları da dahil olmak üzere neredeyse hiçbir ayrıntı atlanmamış!

M iç şok tüpü ile namlu boyu 28″ kadar geliyor. Delikli namlu köprüsü ve kırmızı fiber optik arpacığa da sahip olan tüfeğin fişek kapasitesi 4+1 olup ağırlığı 3.13 kg civarında. Tüfeğin ABD fiyatı ise yalnızca 299 $

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here