Magpod Gen 3

Şarjör taban plakaları piyasa için yeni ürünler değil. Magpul firması da daha önce alüminyum şarjörler için bu tarz ürünler üretmişti. Ancak firma şimdi çok tutulan polimer şarjörleri PMag için bir taban plakası geliştirmiş.

Öncelikle ürünün ne olduğundan biraz bahsedelim: şarjörlerin tabanlarına kolayca takılabilen bir aparat sayesinde şarjörünüzü bir monopod gibi kullanarak destekli atışlar yapmanızı sağlayan bir ürün. Magpul firması daha önce ürünün 2. Jenerasyonunu piyasaya sunduğunda kullanıcılardan oldukça olumlu geri dönüşler aldı ve daha da iyileştirerek MagPod Gen 3’ü piyasaya sundu.

Ürünün tabanındaki ana bölümde 20 adet minik kauçuk çıkıntı ile sürtünme yüzeyi arttırılarak daha stabil çalışabilmesi sağlanmış. Arka kısımda ise 2 plastik ayakçık ile arkadan destek sağlanması amaçlanmış. MagPod, PMag şarjörlere sadece önden arkaya kaydırılarak monte edilebiliyor.

Ürünün adında geçen “Pod” kısmı ürünün temel amacının destek amaçlı bir monopod olarak kullanılması olduğunu belirtiyor. Her ne kadar bir bipod’un yerini tutmasa da destekli atış yapılması gerektiği durumlarda atışlarınızı gayet isabetli hale getirebiliyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here