Geissele Süper Hassas Dürbün Montaj Tabanı

Florida’da yapılan Big 3 Media etkinliğinin ikinci gününde Geissele Automatics firması yeni süper hassas dürbün montaj tabanını silahseverlere tanıttı. Ürün henüz pazarda değil ancak SHOT Show 2016 itibariyle piyasadaki yerini almış olacak.

Geissele firması bu aparatı bazı özel dürbün çeşitleri için tasarlamış. Bu dürbünler arasında özellikle iki çeşit Vortex dürbün bulunuyor. Çeşitler arasındaki temel farklar ise denge noktası, halka genişliği ve dürbün yüksekliği. Ürün iki farklı derecede alüminyum alaşımdan oluşturulmuş. Temel model 7075 veya benzeri alüminyum alaşımdan oluşuyor. Premium model ise özel 2099 alaşımdan oluşturulmuş. Bu alaşımın özelliği 7075 alaşımdan daha sağlam ve daha hafif olması. Geissele süper hassas montaj tabanlarının halka kısmı ise CNC makinelerle hassas bir şekilde ve gövdeyle aynı alüminyum alaşımdan meydana getirilmiş.

Gövdenin alt kısmında toplam 4 adet çıkıntı bulunuyor ve bu çıkıntılar sayesinde atış esnasında geri tepmeden kaynaklı hareketler engelleniyor. Montaj kaidesi 3 farklı renkte anotlanmış kaplama ile satışa sunuluyor: siyah, çöl ve mor. Geissele firması dürbün aparatlarının yanı sıra çeşitli red dot montaj aparatlarını da 2016 itibariyle piyasaya süreceğini duyurdu. Bu aparatlar da yine modele özgü olabilecek ve bu modeller arasında Aimpoint Micro T1 ve Trijicon MRO’da bulunuyor. Ürün fyatı hakkında firma tarafından bir bilgi verilmedi. Ürünü beğenen okurlarımız 2016 SHOT Show’da Geissele ürünlerinin arasından montaj tabanını bulabilirler.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here