Oakley Prizm Maritime Koruyucu Gözlük

Avcılıkta, atış esnasında ve ekstrem sporlarda dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri de göz sağlığını korumaktır. Gözlere gelebilecek en ufak bir parçanın yanı sıra atış esnasında çıkan gözle görülemeyen barut parçacıkları da göz sağlığı için tehdit oluşturmaktadır.

Oakley firması sadece atıcılar için değil bütün ekstrem sporlarla uğraşan insanlar için koruyucu gözlük üreten bir firma. Firma şimdi de fiziksel korumanın yanı sıra UV (morötesi) koruma sağlayan yeni gözlüklerini piyasaya sundu. Oakley firması kullanıcılara koruma sağlıyor ancak bunun yanı sıra gözlüklerin ekstra etkin görüş imkanlarını sunduğu da belirtmek gerekir. Kullanılan “Prizma” teknolojisi sayesinde objelerin arka plandan daha kolay ayırt edilebilmesini sağlıyor ve kullanıcının görüş kapasitesini arttırıyor. Oakley Prism lensleri piyasada bulunan en hafif lensler ile maksimum korumayı sağlarken, hedeften gelen ışığın dalga boylarını görülebilir renk spektrumuna adapte ederek maksimum ayırt edebilme özelliğini de kullanıcıya sunuyor.

Ürün ile ilgili daha detaylı bilgiye firmanın resmi internet sitesinden ulaşabilir ayrıca ürüne siteden 230$ fiyatla sahip olabilirsiniz. Bunun yanı sıra Oakley firmasının diğer gözlüklerine de bakarak kendi tarzınıza daha uygun bir model de seçebilir veya bütçenize uygun modellerinden yararlanabilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here