Smith Wesson: MP Shield

Smith Wesson 2016 NRA (Ulusal Tüfek Birliği) Yıllık Toplantısı’nda MP Shield .45 ACP modelini hem tanıttı hem de duyurusunu yaptı. Bu duyuruyla artık Shield .45’te , kuzenleri olan daha düşük kalibreli 9mm ve .40 SW tabancalar ile bir araya geldi diyebiliriz.

Mamp;P45 Shield oldukça hafif, boş ağırlığı ile 581 gram (20.5 ons) geliyor. Boyutlar açısından da küçük olan model, 2.52 cm (0.99 inç) kalınlığında ve sadece 16.38 cm (6.45 inç) uzunluğunda. Mamp;P .45 Shield’ın namlu uzunluğuysa sadece 8.4 cm (3.3 inç).

Yeni Shield modeli, geliştirilmiş bir kabza yüzeyi ile geliyor ve buna ek olarak önden de kurulumu kolaylaştırmak için sürgünün önünde tutuşu rahatlatan işlemeler mevcut. Silahın dışına baktığımızdaysa sökme mandalı, sürgü tutucu ve şarjör bırakma mandalını görüyoruz. Silah aynı zamanda alıcılarına,parmak emniyeti için olsun ya da olması seçeneğini sunuyor.



Mamp;P 45 Shield iki şarjör ile beraber geliyor, tabanı tam oturan standart 6 kapasiteli şarjör ve uzatılmış tabanlı 7 kapasiteli şarjör. Silahın mevcuttaki önerilen satış fiyatı ise 479$. Ufak ve etkili silah severler için .45 kalibre bir tabancalar her zaman tercih olmuştur. Shield ise bu isteği Smith amp; Wesson kalitesi ile sunuyor, sevenlerine duyurulur.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here