Gambit: SOG Bıçaklarının Yeni Gizlenebilir Yekparesi

SOG bıçakları kaliteli bıçakları ve çağa uygun yenilikçi tasarımları ile tanınıyor. 2016 yılında bir çok yeni tasarım ile piyasayı zenginleştiren firma, yekpare tasarımlarından Gambit ile sunumlarına devam ediyor.

Çok amaçlı kullanım için tasarlanan Gambit, genel maksattan şahsi savunmaya kadar birçok farklı alanda kullanılabilmek için geliştirilmiş. 6.6 cm’lik (2.6 inç) yekpare bıçak ağzı kullanıcıya kancalama, yarma ve kesme gibi birçok seçenek sunabiliyor.Hem düz hem de tersten tutuşa elverişli olan eşsiz ergonomik kabzası, bıçağın genel kuvvet ve dayanımına katkı sağlaması için özel olarak geliştirilmiş.

Bir pençeyi andıracak biçimde tasarlanan bıçak toplamda 19.05 cm (7.5 inç) uzunluğunda ve sadece 80 gram ağırlığında. Özellikle ağırlığı kendi sınıfı yekpare bıçaklar düşünüldüğünde ciddi bir avantaj sağlar nitelikte. Bu hafifliğe ulaşmasında katkı yapan ve ayrıca kolayca taşınabilmesini sağlayan ise fiberglas destekli polimer yağıdaki kabzası. Bıçağın yanında gelen bir ürün de aynı derecede hafif ve dayanıklı olan güçlendirilmiş kolay taşınabilir kılıfı.

Gambit için firma tarafından belirlenen tavsiye edilmiş satış fiyatı ise, 32$.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here