TOPS Knives: Micro Hawk

TOPS Knives takım oyununu Shawn Owens ile oynuyor bu kez. Oyunun sonucu mu ne? Sonuç: Micro Hawk. Shawn Owens kimdir? Piloti Filipin dövüş sanatları uygulayıcısı ve birebir silahlı dövüş eğitmeni. Bu gibi alanlarda kendini yetiştirmiş birisinin tecrübelerini üst üste biriktirmesinin sonucu olmuş bir tasarım Micro Hawk. Owens’ın tasarımı, tecrübeleri ile; tomahawk, karambit ve düz bir bıçağın özelliklerini bünyesinde birleştirerek oluşmuş.

0.80 cm (5/16 inç) kalınlığında, 1095 çeliğinden üretilme ve olduğu kadar da sert görünüyor. Yine de buna rağmen kemerinizde beklediğiniz kadar da ağır durmuyor. Kamuflajlı paracord (Paraşüt halatı) sargısı hem oldukça rahat bir kavrama yaratıyor hem de acil bir ihtiyaç durumunda kullanılabilir özellikte. Oldukça minik olan Kydex kını sayesinde hem hafif hem de oturaklı bir taşıma görüyoruz.

Micro Hawk özellikle EDC (Everyday Carry) yani günlük taşımaya uygun bir alet olarak tasarlanmış. Hem kullanışlı, hem de her gün yanınızda bulunsa bile sizi rahatsız etmeyecek bir tasarım önceliği gözetilmiş. Örneğin; hafif ve küçük bir tip uçakta ağırlık önemli bir faktör, Owens’ın da bir pilot olduğunu düşünürsek bu tarz sıkıntıları düşündürmeyen bir bıçak/alet onun için de her yere götürebildiği ve uçurabildiği bir ürün olmuş. Micro Hawk için belirlenen satış fiyatı ise: 180 $.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here