AR’nizi Benzersiz Bir Hale GetirecekFirma: Unique Ars

AR, dünya üzerinde en çok kullanılan tüfeklerden biri. Ve insanların çoğu AR tarzı tüfeklere adeta aşıklar. Peki ya bu kadar çok AR olması insanlar için hiç sıkıcı gelmiyor mu? Bazıları için sıkıcı gelmiş ki Unique ARs firmasını kurmuşlar. Firma, AR tüfekler için farklı şekil ve renklerde el kundakları üretiyor.

Eğer AR tarzı bir tüfeğe veya Safir T14 gibi AR disiplinine sahip bir tüfeğe sahipseniz tüfeğinizi kişiselleştirmek için kesinlikle Unique ARs firmasının ürünlerine bir göz atmalısınız. Firma 100 farklı renk çeşidi ve 7 inç’ten 22 inç’e kadar farklı uzunlukta el kundağı yapabilme imkanı sunuyor. Firmanın desenlerine bir göz atacak olursak; kurukafadan örümcek ağına, ejderhadan el bombası, mermi desenlerine kadar çok çeşitli motiflere ulaşmanız mümkün. Ayrıca kendileri ile irtibata geçtiğiniz takdirde belirleyecekleri bir fiyata sizin istediğiniz modeli de el kundağı haline getirebileceklerini belirtiyorlar.

Firmanın kendi internet sayfasından standart ürettiği desenlere göz atabilirsiniz. Firma sipariş üzerine çalıştığından ötürü siparişi verdiğiniz takdirde 4 hafta içinde hazırlayıp size ulaştırabilmekte. Standart desenli el kundakları için firmanın belirlediği fiyatlar 175- 275$ arasında değişiyor. Bu fiyatlara motifin zorluğu ve seçeceğiniz kabza uzunluğu da etki edebiliyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here