Kamp Ve Avcılar İçin Taşınabilir Şarj Cihazı

“Yeniler ve Yenilikler” bölümünde sürekli bahsettiğim gibi teknoloji hayatımızın her alanına girdiği gibi atıcılık, dağcılık, kamp gibi ekstrem sporların da her anına girmeye başladı. Özellikle de akıllı telefonlar her an yanımızda ve akıllıca kullanıldığında kişiye çok da yardımcı olabiliyor.

Gündelik yaşamdaki insanlar kadar av ve kamp gibi sporlardaki insanların da akıllı telefonları her an yanında. Hatta bizden daha yararlı bir şekilde navigasyon, pusula, balistik uygulamalar gibi işlevlerle kullanıyorlar. Ancak hep şikayet ettiğimiz gibi akıllı cihazların akılları arttıkça şarjlarının dayanma süresi de kısalıyor. Bu dezavantajı gündelik hayatta taşınabilir şarj cihazlarıyla atlattık ancak sert doğa koşullarında bu narin cihazların dayanması pek de mümkün değil. İşte MyCharge AllTerrain bu noktada bize çok yardımcı olacak bir ürün.

AllTerrain tamamen sert doğa koşullarında sağlam kalabilmesi için üretilmiş. Dış cephesini bütünüyle saran kauçuk kılıfı sayesinde darbelere karşı korunaklı bir halde. Bu kılıf gövde ve şapka olarak iki kısımdan oluşuyor ve yan kısmındaki menteşe ile açılıp kapanabiliyor. Kapandıktan sonra ise metalik kilit yapısı ile sıkıca kapatırsanız ürün ayrıca su ve toz geçirmezliği de kazanmış oluyor. Bütün bunların yanı sıra bu kılıf yüksek sıcaklıklara da dayanıklı bir malzemeden yapılmış.

114gr ağırlığa sahip AllTerrain’in lityum iyon bataryası 3000mAh şarj kapasitesine sahip. Bu da size 22 saate kadar USB porttan enerji sağlayabiliyor. Ürünün 2.1A’lik bir adet USB, bir adet de mini-USB çıkışı bulunuyor. Ürünün paketinden çıkan kablolar veya kendi kablolarınızla şarj işlemini yapabiliyosunuz. Ayrıca ürünün bir de AllTerrain+ adında, 6000 mAh kapasiteli modeli bulunuyor. AllTerrain 39.99$, AllTerrain+ ise 59.99$ fiyatla firmanın kendi internet sitesinde satışta bulunuyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here