Polis Haftası Atışlarla Kutlandı!

Polis Haftası nedeniyle ile İdeal Av tarafında düzenlenen Emniyet Kupası Trap ve Skeet atış yarışması gerçekleştirildi.

ATICILIK Federasyonu Adana İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan ‘Polis Haftası Atıcılık Müsabakaları’ Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171’inci yıl dönümü nedeniyle Sarıçam Yücel Kılıçyaldır Atış Poligonu’nda gerçekleştirildi. 2 gün süren müsabakalara Adana’nın yanı sıra, Osmaniye, Mersin, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illerden toplam 62 sporcu katıldı.

Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Bulut, İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan,Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Abdulkadir Ataşbak ve Atıcılık Federasyonu Başkanı Mehmet Bülent Torpil’in katıldığı etkinliği polis ve polis aileleri ile çok sayıda silahseverler izledi. Trap atış yarışmalarında derece alan polislere ödüllerini Adana Valisi Mustafa Büyük verdi.

Vali Mustafa Büyük, yaptığı konuşmada Polis Haftası nedeniyle yapılan bu etkinliği düzenleyen kurumlara ve sporculara teşekkür ederken etkinliği düzenleyen İdeal Av Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Eryürek ise atıcılık sporunu her koşulda desteklemeye devam edeceklerini söylediler.

Atıcılık Federasyonu Başkanı Mehmet Bülent Torpil, Çukurova’nın atıcılığa meraklı olduğunu, birçok ünlü sporcunun yetiştiğini söyledi. Adana atıcılık konusunda önemli bir potansiyel olduğunu anlatan Torpil, şöyle konuştu: “Ülkemizin güvenliğini ve asayişini koruyan polis teşkilatımız anısına yapılan atıcılık müsabakası sayesinde iller arasında dostluk, dayanışma ve paylaşmalar yaşanması beni mutlu etti. Atıcılık her yaşta yapılan bir spor. Son yıllarda uluslararası yarışmalarda da hem trap hem skeette Türkiye önemli bir mesafe kaydetti.”

DERECEYE GİRENLER

İlk gün Skeet atışlarının yapıldığı yarışmanın ikinci gününde trap atışları yapıldı. Hayli çekişmeli geçen müsabakalar sonunda trapta Mehmet Özel (Mersin) birinci, Hakan Yüzbaş (Adana) ikinci, Yusuf Özgen (Adana) üçüncü oldu. Skeette ise Orhan Toklu (Adana) birinci, Ahmet Önür (Adana) ikinci, İsmail Göçen (Adıyaman) üçüncülük elde etti.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here