SureFire P2X Fury: Mikroişlemcili İlk Fener

SureFire firması popüler P2X Fury serisi fenerlere yeni bir versiyon ekledi. Firmanın genel müdürü eklenen bu yeni versiyonun fener dünyasında bir ilk olduğu ve bu yolda gidilerek teknoloji ile silah sektörünün daha çok iç içe girmesi gerektiğini belirtti.

Yeni İntelliBeam Teknolojili P2X Fury, firmanın ilk otomatik ayarlanabilen feneri olma özelliği taşıyor. Akıllı bir sensör ve içerisinde bulunan bir mikroişlemci sayesinde çevrenin ışık durumunu sürekli olarak kontrol ediyor ve ışık seviyesine uygun olarak fenerin ne kadar ışık vermesi gerektiğini ayarlayabiliyor.

Fenerinizi açmak için arka kısmındaki kubbemsi çıkıntıya bir kere basmanız yetiyor. İlk bastığınızda fener otomatik olarak sensörlerini devreye sokuyor ve ışık seviyesine göre kendi ışığını ayarlıyor. Ancak siz yine de maksimum ışık seviyesinde çalıştırmak istiyorsanız açma kapama tuşuna bir kez daha basmanız gerekiyor. Böylece sürekli olarak maksimum ışık seviyesini seçebiliyorsunuz. Bundan sonra ise tekrar açma kapama tuşuna basarak fenerin kapanmasını sağlayabiliyorsunuz.



Fener hakkında teknik bilgilere gelecek olursak; 14.7cm toplam uzunluğa, 2.5cm gövde çapına, 3.4cm lens çapına ve 175gr ağırlığa sahip. Maksimum ayarda 1.5 saat 600 lumen, minimum ayarda 46 saat 15 lumen ışık sağlayabiliyor. 6061 alüminyum alaşım hammaddeden yapılmış gövdeye sahip fener 2 adet 123A pil ile çalışıyor.



Ürün firmanın web sitesinde 229$ fiyatla satışa sunulmakta.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here