KAHR TUNGSTEN SERİSİ İLE GİZLİLİK ÖN PLANDA!

Kişisel silahlanmanın en önemli sebeplerinden birisi insanların güvenlik endişeleridir. Bu sebepten ötürü taşıma şartları en rahat silahlar olan tabancalar tercih edilir. Ancak söz konusu tabancalar olsa dahi insanlar daha rahat taşınabilen ve gizlenilebilen modellere ilgi duymaya başladılar. Bu sebepten ötürü rahat gizlenebilen kompakt tabanca sektörü olağanüstü bir hızla gelişmektedir.

Ünlü tabanca üreticisi Kahr Arms da bu kompakt tabanca piyasasına etkili bir giriş yaptı. Tungsten serisi CW380 ve CT380 modelleri ile gizlenebilir tabanca meraklılarının ilgisini çekmeyi başardı. Her iki tabancanın ortak özelliklerine bakacak olursak ikisinde de geri tepme mekanizmalı, Browning tarzı kilit sistemi kullanılmış. Her iki tabancada da Kahr Arms’ın patentli “safe cam” tasarımı bulunuyor. Bu tasarım sayesinde tetiğe pasif (manuel) emniyetin yanı sıra ekstra güvenlik ve hassaslık sağlıyor. Ayrıca her iki modelde de bulunan cerakote kaplama sayesinde tabancalar korozyona ve yıpranmaya karşı daha dayanıklı hale getirilmiş.


Gelelim tabancalarla ilgili sayısal verilere; CW380 isminden de anlaşılacağı üzere .380 ACP mühimmat kullanmakta. Şarjör kapasitesi ise 6+1. Tabancanın 12.5cm boyu, 9.9cm yüksekliği ve 1.9cm genişliği bulunuyor. 6.5cm namlu boyu bulunan tabancanın boş ağırlığı ise 289gr olarak belirtilmiş.

CT380 ise yine belirttiğimiz gibi .380 ACP mühimmat kullanmakta ancak CW380’den ayrılan yönü şarjör kapasitesinin 7+1 olması. CT380’in 7.6cm namlu boyu ve 324gr ağırlığı bulunuyor. Gövde ölçüleri ise 14cm boy, 11.1cm yükseklik ve 1.9cm genişlik olarak belirtilmiş.

Her iki tabanca da firmanın web sayfası üzerinden 419$ fiyatla satışa sunulmakta. Tabancaları incelemek ve tabancaların ekstra aksesuarlarına ulaşmak için firmanın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.



CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here