Bir Klasik Yeniden Doğdu: Colt Python

Python ailesine daha kompakt 2022 ilavesi, hem menzil eğlencesi hem de kişisel savunma için tasarlanmıştır. Yeni model, yarı parlak paslanmaz çelik namlu ve çerçeve ile geliyor. Kabza, derin ekoseli ve işlemeli altın Colt logolu cevizden. Kalibre .357 Magnum .
20 yıl aradan sonra, 2020’nin başlarında Colt, Python’un geri döndüğünü açıklamıştı, ancak şimdiye kadar sadece 4,25″ ve 6″ olmak üzere iki namlu piyasaya sürdü. Şimdi, iyi haber: Bekleyiş sona erdi – 3 inçlik Python geri döndü. Bu yeni versiyon .357 Magnum için 6 mermilik silindire sahip .
Yarı parlak paslanmaz çelik namlu ve çerçeveye sahip yeniden doğmuş 3 inçlik Python, tıpa tıp klasik modelleri bir şekilde andırıyor.
Ceviz kabzanın şekli, derin ekoseleri ve işlemeli altın Colt logosu, Colt severin beğenisini üst seviyeye taşıyor.


Yeni Colt Python: Daha sağlam

Colt, 2020’den itibaren Colt Python’u 4.25” ve 6” namlu uzunluklarında da sunuyor.
2020 Python revolverleri, modern paslanmaz çelik alaşımlardan yapılmış ve yeniden tasarlanmış bir gez monte edilmişti. Ayrıca, ayarlanabilir arka nişangahın altında %30 daha fazla çelik kullanılarak sağlamlaştırılmıştı . Mekanik sürprize yer vermeyen Python’lar arasına yeni katılan bu kompakt 3 versiyonu .357, yalnızca koleksiyoncular veya poligon atıcıları için değil, aynı zamanda kişisel savunma için tasarlanmış.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here