Spectre Ailesi Büyüyor: Yeni SIG P365XL Spectre Comp

SIG Sauer Custom Works, Spectre serisini P365XL Spectre Comp ile genişletiyor.

SIG Sauer, mikro kompakt polimer gövdeli tabancası Custom Works’ün bu en son sürümüyle, üstün işçiliği ve Spectre serisinin üstün özelliklerini birleştirerek, daha az geri tepme ve gelişmiş bir atış deneyimi sunuyor.

Spectre tabanca serisinin tamamı hali hazırda P320 XCARRY Spectre, P320 XCOMPACT Spectre ve P365XL Spectre’dan oluşmaktaydı. Mikro kompakt P365, 2018’in başlarında SIG tarafından piyasaya tanıtıldı ve 2019’da tam boyutlu bir tabanca gövdesini, kapasitesini, kontrolünü ve ateşlenebilirliğini kompakt bir tabancanın gizlenebilirliği ile birleştiren P365 XL modelini piyasaya sürdüler.

SIG SAUER, Inc Pazarlamadan Sorumlu Başkan ve Ticari Satışlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Tom Taylor, P365XL Spectre Comp’in özel olarak tasarlanmış slayt ve altın özellikleri, Spectre serisine yapılan bu son eklemeyi dikkat çekecek kadar farklı kılıyor” dedi.

P365XL Spectre Comp, bir XSeries LXG lazer noktalı tutma modülüne ve bu modele özel bir Özel Çalışma sürgüsüne sahiptir ve yenilenmiş kurma tırtılları ile Titanyum Nitrür altın namlu ve tetik ile tabancaya benzersiz bir görünüm kazandırmış. Spectre Comp’u gerçekten öne çıkaran şey, entegre dengeleyici kompansatörüdür. Sadece namlu ağzını yaklaşık %30 oranında azaltmakla kalmıyor, aynı zamanda sürgü ile benzersiz şekilde entegre yapısı nedeniyle asla gevşemiyor veya işlev sorunlarına neden olmuyor. 

Spectre ailesine en son eklenen SIG Custom Works P365XL Spectre Comp, lazer noktalı XSERIES (LXG) kavrama modülüne sahip 9 mm mikro kompakt polimer gövdeli bir tabanca. P365XL Spectre Comp’in slaydı optik kullanıma hazır, tabanca ayrıca X-RAY 3 gündüz/gece vizör ile standart olarak piyasaya sürülmüş. Namlu üzerindeki TIN altın kaplama ve düz yüzlü tetik sadece güzel bir estetik vurgu değil, aynı zamanda sürtünmeyi de olabildiğince azaltıyor.

Yukarıda daha önce belirtildiği gibi, P365XL Spectre Comp’in asıl göze çarpan özelliği entegre dengeleyici kompasatörüdür: Sürgünün ön üst kısmına kesilmiş iki bağlantı noktası ve arkaya yerleştirilmiş arpacık varlığını gösteren kompansatörün namluya takılı olmayıp sürgüye entegre olması, asla gevşemeyeceği veya fonksiyon sorunlarına yol açmayacağı anlamına geliyor. Bu son teknoloji, bu mikro kompakt tabancada daha az geri tepme ve gelişmiş bir atış deneyimi sunuyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here