Ateşli Ve Havalı Silahlar Cumhuriyet Kupası 26 – 30 Ekim 2013’DE Erdem’li – Mersin

Ateşli ve Havalı Silahlar Cumhuriyet Kupası 26 – 30 Ekim 2013 tarihleri arasında Erdemli-MERSİN’de düzenlenecek

Bu Yarışmaya;

1. Yarışmalar ilgili spor dalında lisanslı, kulüp mensubu ve ferdi sporculara açık olup, yarışma programında belirtilen branş ve kategorilerde yapılacaktır.

2. Sporcular programda belirtilen antrenman gününde kendi branş ve kategorileri için ayrılan sürede antrenman yapacaktır

3.Takım tasnifi her branş ve kategoride en az 3 takımın katılması halinde yapılacaktır. Kulüpler her branş ve kategoride yalnızca bir takımla tasnife girebilecektir. Takım oluşturulabilmesi için; aynı kulübe mensup en az 3 sporcunun olması gerekir. Değişik kulüplerin sporcularından ve ferdi lisanslı sporculardan takım oluşturulamaz.

4. Yarışmalarda Uluslararası Atış Sporları Federasyonu (ISSF) ile Atıcılık ve Avcılık Federasyonu mevzuatı uygulanacaktır.

5. Kategorilerde yaş hesaplanmasında, 31 Aralık tarihi esas alınacaktır. Gençler 1993, Yıldızlar 1998 doğumlu olacaklardır.

6. Yarışmalara katılacak sporcuların 2013 yılı lisanslı veya lisanslarının 2013 yılı vizeli olması gerekmektedir.

7. Yarışma öncesi yapılacak Teknik Toplantıya katılacak idareciler ekte gönderilen katılım formunu eksiksiz doldurmuş ve tasdik edilmiş şekilde sporcu lisansları ile birlikte toplantı öncesi tertip komitesi başkanına vereceklerdir. Sporcular nüfus cüzdanlarını yanlarında bulunduracaklar ve istenmesi halinde görevlilere göstereceklerdir.

8. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerince onaylanan katılım formlarının en geç 07 EKİM 2013 pazartesi saat 17.00’ye kadar 0312 311 68 75 nolu faksla veya info@taf.gov.tr mail adresi ile Federasyona gönderilmesi gerekmektedir. Zamanında federasyona ulaşmayan başvuru formları hiçbir şekilde değerlendirmeye alınmayacaktır. Ayrıntılar için Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here