SHOT Show 2014 açıldı!

Dünyanın en büyük silah fuarı, rekor sayıda katılımcıyla kapılarını açarken özellikle yeni ürünleriyle ilgiyi üzerinde topluyor.

Türkiye’deki kış şartlarına oranla oldukça güneşli ve bir o kadar da renkli olan Las Vegas’ın merkezinde yer alan Sands Expo and Convention Center’da dünyanın en büyük silah fuarı SHOT Show kapılarını dünyanın dört bir yanından gelen üretici ve alıcılarına açtı.
İlki 1979 yılında yapılan ve bu gün silah endüstrinin en büyük etkinliği sayılan SHOT Show, 35 yıl sonra global çapta bir büyüklüğe erişti. Gezmekle bitmeyen sergi alanları, sayısız standları, katılımcıları, milyonlarca dolar değerinde ürünleri, toplamı 20 km’yi aşan koridorları, 630.000 metrekare başka deyişle 11 futbol sahası büyüklüğündeki bu eşsiz fuarda av, avcılık, doğa, silah denilince aklınıza ne geliyorsa hepsi burada. Dünyanın en ünlü silah markaları, en yeni ürünler, sektörün devleri ve kendini göstermek isteyen yeni firmalar… bu dev arenada bir arada.
Glock’un yeni silahı: G41 Gen4
Geçen yılı aratmayan yoğun ilginin yanı sıra, bu yıl fuarı farklı kılan yeni ürünlerin zenginliği. Bu durum sektöründe rekabet alanlarının nereye kayacağının da göstergesi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here