Jurassic Park’ta Crimson Trace Lazer Nişangâhları Kullanıldı!

The Walking Dead dizisi; AR’ler, susturucular ve tabanca satışlarını oldukça etkilemişti. Bu durumun aksesuarlar için de geçerli olacağı düşünülüyor – en azından ünlü lazer nişangah üreticisi Crimson Trace öyle umuyor.

Crimson Trace konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Hasılat rekoru kıran Jurassic World filmini izleyen herkes InGen ranger’larının kaçmış ve ölümcül bir dinazorla karşılaşmalarında kullandıkları silah üzerindeki kırmızı lazer nişangâhları fark edecektir. Filmin karanlık orman karşılaşması sahnesindeki silahlar Crimson Trace Rail Master lazer nişangâhları (CMR-201s) ile donatılmıştı ve bunlar prodüksiyon desteğiyle üretilmediler. Özellikle seçilen bu lazer nişangâhlar, Crimson Trace tarafından imal edilen neredeyse 200 ürünün arasında yer alıyorlar.

Filmin Yapım Sorumlusu Guillaume Delouche: “Universal Pictures’ın Jurassic World filminin yapımı öncesinde InGen takımını lazer nişangâhlarla donatma zamanı geldiğinde akla ilk gelen firma Crimson Trace oldu. Crimson Trace’in lazerler serisi sadece çok yönlü değil, film destek uygulamaları için de tam anlamıyla mükemmel. Her sekansta otantik taktiksel bir his için gerçek ve dublör silahlarımızı nişangâhlar ile donatalabildik.”

Crimson Trace, Amerika çapında popüler Hollywood ve New York film yapım ekipleri ile sık sık çalışıyor. Bu yetenekli gruplar silah üreticilerinden, kolluk güçlerinden, askeri birimlerden ve film danışmanı olan aktif atıcılardan lazer nişangâhların silahlar için olan faydalarını öğreniyorlar. Birçok filmde olduğu gibi Jurassic World’de de destek ve prodüksiyon firması personeli, filmde kullanılacak silahlara uygun lazer nişangahları belirlemek için Crimson Trace ile bağlantıya geçti.

Crimson Trace lazerleri gibi aksesuarlar hasılat rekorları kıran popüler göründüğü için silahseverlerin bu aksesuarlardan edinmek için mağazalara akın edeceğini tahmin etmek zor olmaz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here