See All Open Sight Açık Nişangah

See All Open Sight kullanırken herhangi bir güç gerektirmeyen ve bütün ateşli silahlara Picatinny kızaklar yardımıyla monte edilebilen bir nişangahtır. See All ürünlerinde dikkat çeken nokta hedef göstergesinin fiber optik bir blok kullanılarak engellenmiş olması, uçta fosforlu materyal üzerindeki bir üçgenin merkezî sınır çizgisini ikiye ayırarak kullanıcıya daha rahat hedef alma imkanı sağlamasıdır.

Fosforlu blok çizgisi büyütülmüş lensin ortasına geldiğinde nişangah üzerindeki üçgenin tepe noktası silahın nereye ateşleyeceğini gösteriyor. Gayet muntazam hazırlanmış bu mekanizma sayesinde göz pozisyonunun isabeti etkileme faktörü ortadan kalkıyor –atıcının gözü hangi pozisyonda olursa olsun üçgenin ucu merminin gideceği nokta oluyor.

Farklı nişangahlarla birlikte denenen See All Open Sight nişangahın sezgisel, basit ve çabukça hedef alınabilir olduğu gözlenmekte –ki hedefin yarısını fosforlu blok kapattığı halde diğer metal nişangahların önüne geçiyor. See All fosforlu materyali sayesinde mevcut ışığı toplayarak nişangahın aydınlatılmasını sağlıyor. İçerisinde ayrıca bir ışık kaynağı veya batarya kullanmıyor. Ancak bu durumun da bir dezavantajı olarak See All zifiri karanlık ortamda mevcut en ufak bir ışık bile olmadığından göstergenin görülmesi imkansız hale geliyor.

Ürünü silaha takarken herhangi bir montaja ihtiyaç duyulmamakta. Sadece kızak üstünde istenilen yere kadar kaydırın ardından nişangahı hafifçe kaldırarak iki vidayı sıkılaştırın. Nişangah açısı ayarlaması alyan anahtarı yardımıyla yapılabilir. Ölçüleri 5cm x 2cm x 2cm ağırlığı ise 50 gram olan See All Open Sight nişangah firmanın internet sitesinden 99$ fiyatla satın alınabilir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here