PKO-45: Heizer Defense Firmasından Ufacık Bir Tabanca

Heizer Defense bu kez karşımıza küçük bir canavarla çıkıyor. PKO-45 sadece 2 cm (0.8 İnç) kalınlığında ve sadece 710 gram ağırlığında. Cep tabancaları mevzu bahis olduğunda boyutların küçük olması herkesin arzusu, bunu bilen Heizer Defense ise piyasanın en küçüğünü bize adeta bizden iyisi yok der gibi sunuyor.

Güçlü ve etkili cep tabancaları ile tanınan Heizer Defense, PKO-45 ile ilk yarı otomatik tabancasını üretim hattına dahil ediyor. PKO-45 (Pocket 45) piyasada bulunan en ince .45’lik tabancalardan birisi. 710 gramlık ve sadece 2 cm olmasına rağmen oldukça göz dolduruyor.

PKO-45, %100’ü ile A.B.D havacılık standartlarına uygun bir paslanmaz çelikten yapılmış. Silah üzerinde hiç plastik veya MIM (Eriyik Metal Enjeksiyonu) parça bulunmamakta. Sabitlenmiş namlusu ve namlu üzerinde işlem yapan icra yayı ve mili sayesinde silah kullanıcısına hafifletilmiş bir geri tepme sunuyor. Bu sayede hem kullanım rahatlığı hem de isabet miktarında artış sağlanıyor.

PKO-45 tasarımı özellikle silahın çekişi esnasında olabilecek takılmaları önlemek için yapılmış. Silah 5+1’lik standart şarjör ve 7+1’lik uzatılmış şarjöre sahip. Silahın meraklılarına tavsiyemiz, silah 2016 Eylülünde piyasaya sürülene kadar takipte kalmalarıdır.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here