Steam Punk

    Wild Wild West, 1999 yapımı bir Amerikan filmidir ve steampunk türünün örneklerinden biridir. Film, yönetmen Barry Sonnenfeld tarafından yönetilmiş ve senaryosu S. S. Wilson, Brent Maddock, Jeffrey Price ve Peter S. Seaman tarafından yazılmıştır. Başrollerde Will Smith, Kevin Kline, Kenneth Branagh ve Salma Hayek bulunmaktadır.Steampunk estetiği, filmdeki mekanlar, kıyafetler, araçlar ve icatlarla mükemmel bir şekilde yansıtılmıştır.

    Wild Wild West, Amerikan İç Savaşı sonrası geçen bir hikayede, iki özel ajanın, Başkan Grant’i, savaşı kaybetmiş bir Konfederasyon bilim insanının elinden kurtarmak için işbirliği yapmasını konu alır. Bu bilim insanı, tekerlekli sandalyede olan ve steampunk teknolojilerini kullanan Dr. Arliss Loveless’tır. Jim West (Will Smith) ve Artemus Gordon (Kevin Kline), tehlikeli bir tren yolculuğunda Loveless ve onun şeytani makineleriyle başa çıkmak için yeteneklerini birleştirmek zorundadır.

    Wild Wild West, steampunk hayranları için keyifli bir deneyim sunan, eğlenceli ve aksiyon dolu bir film olarak hatırlanır.

    Biz de bu film de kullanılan “Steam Punk” konseptinden esinlenilerek kendi Steam Punk tabancalarımızı tasarladık. Umarım hoşunuza gider

    CEVAP VER

    Please enter your comment!
    Please enter your name here