Leupold Gold Ring Gözlemci Dürbünü

Leupold firması dünyaca ünlü Gold Ring gözlemci dürbünlerini yeniden tasarladı.

Yeni tasarımın diğer özelliklerinin yanı sıra en önemli özelliği daha sağlam yapıda olması. Özelliklerinden diğer biri de nişangah işaretlerinin firmanın diğer tüfek dürbünleriyle uyumlu, benzer olması.

İmpact Reticle adı verilen MOA esaslı, ön odak düzlemi nişan işaretleri gözlemciye; atıcı için darbe etkilerini söyleme ve acil ayarlamaları belirtme yeteneği sağlıyor. 20-80x60mm ve 12-40x60mm HD modelleri bulunan Gold Ring yeni İmpact Reticle işaretleri sayesinde büyütme oranı ne olursa olsun hızlı ve isabetli ölçüler verebilecek şekilde tasarlanmış. İşaretler ayrıca mil esaslı kullanım için alışılmış milradyan noktaları da bulunduruyor.

“İyi bir gözlemci, uzun ve dar menzillerde hayvanların yerini tespit ederek ve hayvanların cinsini tanımlayarak avcıların en büyük yardımcısı olur.” diyen Leupoldamp;Stevens Inc. Genel müdürü Pat Mundy “Gözlemci dürbünleri avcıların en önemli aksesuarlarıdır.” diye tamamlıyor Gold Ring hakkındaki sözlerini.

Dürbünün diğer özellikleri yeni zırhlı kaplamasıyla alanda darbelere karşı ekstra koruma sağlaması ve prizmasız Katlamalı Işık Yolu sistemi. Bu sistem dürbünün toplam uzunluğunu büyük ölçüde azaltarak destekçiler için daha kompakt bir hale getiriliyor.
31.5 cm toplam uzunluğa ve 1049 gr ağırlığa sahip Gold Ring su ve sise karşı direnç özellikleri sunuyor. Ürün Leupold’un web sitesinden 499-1749$ fiyat aralığında satın alınabilir. Ayrıca Leupold firması Gold Ring dürbünlere ömür boyu garanti veriyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here