Ucuz ve Eğlenceli Tabanca Eğitimi: LaserLyte Hedef ve Tetik Zamanlama Eğitimcisi

İyi bir tabanca atıcısı olmanın yegane yolu çok fazla atış yapmaktır. Ancak bilindiği üzere mermiler ağaçlarda yetişmiyor. Ayrıca çoğumuzun da evinde poligon olmadığı malum.

Kuru tetik çalışması bir alternatif olabilir ancak o da sadece yemek için patates soymak kadar eğlencelidir. Ayrıca kuru tetik düşürmek silahlarda iğnenin kırılmasına kadar ciddi sorunlara yol açabilir. LaserLyte firması birçok kişinin bu sıkıntılarına çare olması amaçlı yeni alıştırma ürününü piyasaya sürdü. Ürün 25×35 cm’lik sağlam plastikten yapılmış olup üzerinde lazer algılayıcı 3 bölüm bulunmaktadır. 17 cm çapındaki büyük yuvarlak bölüm atışların yapıldığı hedef kısmıdır. Sağ ve sol alttaki kısımlara ise lazer ile ateş edilerek süreyi başlatma, atışları gösterme ve sıfırlama gibi işlevler yapılabilir.

İşlevsel dairelerin ortasında ise süreyi ve skoru görebileceğiniz gösterge bulunmaktadır. Ürün herhangi bir LaserLyte lazeriyle çalışabilir. Bunun yanı sıra LaserLyte firmasının bu tarz ürünler için ürettiği Glock tipi ve aynı düzeyde tetiğe sahip lazer tabancaları da mevcuttur. Ayrıca firmanın Universal Pistol Trainer adında bir ürünü de bulunmaktadır. Bu ürün herhangi bir tabancanın namlusundan içeri sokularak tabancada tetiği her çekişinizde namludaki sistemin lazeri ateşlemesini sağlar.

Ürün 3 adet AA pil ile 6000 atış batarya ömrü sunar. Ürünü firmanın sitesinde 349$ fiyatla bulabilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here