Teşekkürler

    Armi e Tiro-Türkiye’nin yayın hayatına başlayacağını duyurduğumuz ilk günden itibaren dergimize destek veren, beğenilerini farklı ortamlarda ifade edip değerli tavsiyelerini bizlerle paylaşan herkese teşekkürlerimizi sunmak isteriz.

    İlk sayımızın raflarda yerini almasıyla okurlarımıza ve sektöre karşı sorumluluğumuzun bir kat daha arttığının bilincindeyiz. Her bir sayımızın bir önceki sayıyı aratmayacak kadar zengin, geniş bir yelpazeyi kucaklayacak kadar derinlikli ve özgün konularıyla da beklentileri karşılayacak kadar doyurucu olması için çalışıyoruz.
    İşte Armi e Tiro-Türkiye olarak sizin için izlediğimiz ilk fuar: ABD Las Vegas kentindeki dünyanın en büyük atıcılık ve avcılık fuarı SHOT Show 2013. 60 bine yakın sektör çalışanını bir araya getiren bu dev fuarı, dünyanın dört bir yanından akretite olmuş basın mensuplarıyla birlikte gezip görüntüledik. ABD Başkanı Obama’nın takibinde olan yeni silah yasasının gölgesinde gerçekleştirilen fuarın Türk katılımcılara etkilerini bu sayımızda işlerken, gelecek sayımızda SHOT Show’da ilk kez tanıtılan yeni modelleri, tüm detaylarıyla masaya yatıracağız.
    Şubat sayımızı zenginleştiren diğer konular ise geniş bir alana yayılıyor. Made in Turkey imzalı Winchester SXP Defender… 1300 Marine modelinin mirasçısı olan bu yeni savunma silahının test etme işini sayısız şampiyonlukları bulunan Avrupa’nın en önemli atıcılarından Roberto Vezzoli’nin ellerine teslim ettik. Yine Türkiye’de üretilen ve benzerleriyle kıyaslandığında eşsiz bir alternatif olarak tanımlanan Safir T14 Compact S… Piyasada orijinal kalibreli (Remington 223) özdeş silah dolu iken neden gidip bir 36 kalibreli AR15 satın almalı diye düşünenler aradıkları cevapları bu sayımızda bulabilirler. Üzerinde silah taşımayı sevenler için Beretta’dan polimer yapılı silahlara alternatif Duotone Px4… Siyah kısımları ile metalik renkli aksamı arasında gü zel bir kontrast yaratılan bu çift renkli tabancanın nasıl 60 kilogrammetreyi aşabilen “küçük bombalar” gönderebildiğine tanık olacaksınız? Türkiye’de yeniden üretmesi nedeniyle Boğazın Anka Kuşu olarak adlandırılan Stoeger Cougar 8000 L… Küllerinden doğan bu tabanca, Beretta firmasının İtalya’nın Milano kentinde organize ettiği “Beretta Challange” turnuvasında tanıtıldı. Böylece bu etkinlik sırasında gerek profesyoneller, gerek amatör silah tutkunları bu silahı deneme fırsatı buldular; biz de onların yorumlarını sizlerle paylaşıyoruz.
    Güney Koreli Evanix’ten havalı bir tüfek Blizzard S10… Turaç tarafından ithal edilen ve İngilizlerin dokunulmazlığına meydan okuyan bu havalı tüfek, Milano’daki atış poligonunda dürbün takarak 25 metre mesafeden yapılan atışlarla test edildi; sonuçlar inanılmaz. Finlandiya’dan sipariş üzerine üretilen bir serseri Tikka T3… Karanlıkta atış teknikleri ve fener kullanmanın incelikleri… Amerikan Ordusu’nun yeni yeşil mühimmatı: M855A1… Güney Afrika’da leopar peşinde unutulmaz anlar… Ve diğerleri sabırsızlıkla sayfaları çevirmenizi bekliyor.
    Armi e Tiro… Hobiden daha fazlası!
    TEILEN
    Sonraki İçerikFuar üstüne fuar!

    CEVAP VER

    Please enter your comment!
    Please enter your name here